ΔΙΕΘΝΗ

Πριγκίπισσα στην Ιαπωνία αρνείται κάθε βασιλικό αξίωμα για να παντρευτεί έναν απλό θνητό

πριγκίπισσα-στην-ιαπωνία-αρνείται-κά-463160

Έτοιμη να παραιτηθεί από κάθε βασιλικό αξίωμα είναι μία Πριγκίπισσα στην Ιαπωνία, η οποία προτίμησε να ζήσει ως «κοινή θνητή» για να παντρευτεί έναν «κοινό θνητό» που εργάζεται ως εργαζόμενος στον τομέα του τουρισμού στις παραλίες της περιοχής.

Συγκεκριμένα, η εγγονή του αυτοκράτορα της Ιαπωνίας γνώρισε σε έναν εστιατόριο τον Κέι, τον οποίο ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα, λόγω των πολλών δεξιοτήτων του (μπορεί να κάνει σκι, να παίξει βιολί, να σερφάρει και να μαγειρέψει) και των γνώσεών του.

Ο Κέι επίσης έχει δουλέψει στις παραλίες της Ιαπωνίας, προωθώντας έτσι τον τουρισμό εκεί, ενώ η πρώτη τους γνωριμία έγινε πριν 5 χρόνια.

Εκτός αυτού, ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά έχει αποφοιτήσει από το διεθνές χριστιανικό Πανεπιστήμιο του Τόκιο, όπως και η ίδια και είναι 25 χρονών.

Ωστόσο, αν η ίδια τελικά πει το τελικό «ναι» και τον παντρευτεί θα χάσει όλα τα βασιλικά της αξιώματα, σύμφωνα με την Ιαπωνική παράδοση.

Από την άλλη, η εγγονή του αυτοκράτορα δεν θα καθόταν έτσι κι αλλιώς στον θρόνο, καθώς σειρά έχει πρώτα ο θείος της και μετά ο μικρότερος αδελφός της.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, είναι πολύ λίγα πράγματα γνωστά για την εγγονή του αυτοκράτορα, καθώς οι βασιλικές οικογένειες της Ιαπωνίας, κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική τους ζωή και εμφανίζονται μόνο σε πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Πάντως,τα ξένα μέσα κάνουν λόγο για μία πολύ καταρτισμένη κοπέλα με master και σπουδές στο Εδιμβούργο, ενώ η Μάκο έχει ήδη γνωρίσει τον σύντροφό της στους γονείς της, παίρνοντας έτσι και την ευχή τους.

[iefimerida.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου