ΔΙΕΘΝΗ

Πωλείται έναντι 56 εκατ. δολ. το διαμέρισμα του Στινγκ στο Σέντραλ Παρκ

πωλείται-έναντι-56-εκατ-δολ-το-διαμέρισ-477927

Προς πώληση, έναντι 56 εκατ. δολαρίων, έχουν βγάλει το διαμέρισμά τους στο δυτικό Σέντραλ Παρκ ο Στινγκ και η σύζυγός του Τρούντι Στάιλρ.

Το ζευγάρι αγόρασε το διαμέρισμα το 2008 καταβάλλοντας περίπου 26 εκατ. δολάρια και ο λόγος της πώλησης είναι γιατί θέλουν να μετακομίσουν στα νότια του Σέντραλ Παρκ, όπου έχουν ήδη αγοράσει ένα άλλο σπίτι.

Το σημείο όπου βρίσκεται το διαμέρισμα που είναι προς πώληση θεωρείται από τα πιο κοσμοπολίτικα. Το ρετιρέ καταλαμβάνει τον 16ο και τον 17ο όροφο, ενώ ξεπερνάει τα 1.500 τ.μ.

Το διώροφο ρετιρέ έχει τρία υπνοδωμάτια με πέντε μπάνια, διαθέτει μια κύρια σουίτα με δύο dressing room και δύο μπάνια, το ένα εκ των οποίων, από την μπανιέρα, έχει θέα στο Σέντραλ Παρκ.

Τα δωμάτια είναι σε ήπιους τόνους και διαφέρουν κατά πολύ από αυτά που διέθετε το σπίτι τους στον αριθμό 88 του δυτικού Σέντραλ Παρκ, το οποίο πούλησαν το 2010 για 19 εκατ. δολάρια.

Επιπλέον, το εν λόγω διαμέρισμα, που βρίσκεται στον αριθμό 15, διαθέτει μία μεγάλη κουζίνα με δύο ψυγεία, τέσσερις φούρνους και τρία πλυντήρια πιάτων.

Παράλληλα, διαθέτει μία θερμαινόμενη βεράντα 122 τ.μ. που προστατεύεται από τα αδιάκριτα βλέμματα από έναν θόλο.

[zougla.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου