ΔΙΕΘΝΗ

Ξεχωριστό δώρο γενεθλίων για τον Ομπάμα

ξεχωριστό-δώρο-γενεθλίων-για-τον-ομπά-488574

Μια «ομάδα όνειρο» ήταν το δώρο γενεθλίων για τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος είχε την Κυριακή την ευκαιρία να παίξει μπάσκετ με κάποιους από τους διασημότερους Αμερικανούς επαγγελματίες, όπως οι Κόμπε Μπράιαντ, ΛεΜπρόν Τζέιμς, αλλά και ο βετεράνος Έρβιν «Μάτζικ» Τζόνσον.

Ο Ομπάμα, μολονότι είχε ήδη γιορτάσει τα 49α γενέθλιά του με φίλους του στο Σικάγο, την περασμένη Τετάρτη, πήγε το μεσημέρι της Κυριακής σε ένα γήπεδο μπάσκετ ενός στρατιωτικού συγκροτήματος στην περιοχή της Ουάσιγκτον για να παίξει το αγαπημένο του παιχνίδι.

Εκεί, σύμφωνα με την υπηρεσία Τύπου του Λευκού Οίκου, βρήκε να τον περιμένουν 16 νυν και πρώην πρωταθλητές όπως ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο καλύτερος παίκτης (MVP) του NBA κατά τις δύο τελευταίες σεζόν.

Μεταξύ άλλων ο πρόεδρος έπαιξε με τον 50χρονο πλέον «Μάτζικ» Τζόνσον, πέντε φορές πρωταθλητή με τους Λέικερς του Λος Άντζελες, με τον Κάρμελο Άντονι των Ντένβερ Νάγκετς αλλά και με την Μάγια Μουρ, δυο φορές πρωταθλήτρια στο πανεπιστημιακό πρωτάθλημα με τους Χάσκις του Πανεπιστημίου του Κονέκτικατ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου