ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ξανά φυλακή ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας που δολοφόνησε την κοπέλα του

ξανά-φυλακή-ο-βραζιλιάνος-τερματοφύλ-485956

Ο Μπρούνο Φερνάντες ντε Σόουζα, πρώην τερματοφύλακας της Φλαμένγκο κατηγορήθηκε για τη δολοφονία της συντρόφου του Ελίζα Σαμούδιο και τον τεμαχισμό του σώματός της το οποίο τάισε στα σκυλιά του. Η ποινή του ήταν 22 χρόνια φυλάκιση.

Ο Βραζιλιάνος αφέθηκε ελεύθερος αφού είχε ασκήσει έφεση η οποία είχε γίνει δεκτή από το δικαστήριο. Έτσι επέστρεψε ξανά στα γήπεδα με τη φανέλα της Μπόα Εσπόρτε με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο. Αυτό προκάλεσε την οργή της κοινής γνώμης. Κατάφερε να αγωνιστεί για πέντε παιχνίδια πριν ο εισαγγελέας αποφασίσει την άρση της έφεσης και να κλείσει τον τερματοφύλακα ξανά στη φυλακή για να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του.

Η υπόθεση

Ο Μπρούνο γνώρισε την Ελίζα Σαμούδιο σε ένα πάρτι το 2008. Έβγαιναν για ένα σύντομο χρονικό διάστημα και αφού χώρισαν η κοπέλα αποκάλυψε οτι ήταν έγκυος κάτι που ο Μπρούνο δεν το δέχτηκε με τον καλύτερο τρόπο.

Το 2009 η Ελίζα Σαμούδιο του έκανε δύο μηνύσεις- μια για την αναγνώριση του παιδιού και η δεύτερη για προσβολή.

Η κοπέλα είπε οτι ο Μπρούνο μαζί με άλλους δύο άντρες την ανάγκασαν να πάρει χάπια για έκτρωση. Βέβαια, η κοπέλα γέννησε το Φλεβάρη του 2010 καθώς οι εκτρώσεις στη Βραζιλία είναι παράνομες.

Τον Ιούνιο του ίδιου χρόνου ο ποδοσφαιριστής παρασύρει την Ελίζα στο Ρίο Ντε Τζανέιρο υποσχόμενος πληρωμή της διατροφής. Ο Μπρούνο είχε σχεδιάσει τη δολοφονία της κοπέλας σε συνεργασία με κάποιους φίλους του.

Newsroom , CNN Greece

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου