ΔΙΕΘΝΗ

Υπηρέτρια έπεσε από τον 7ο όροφο για να γλιτώσει από το αφεντικό της

υπηρέτρια-έπεσε-από-τον-7ο-όροφο-για-να-508505

Μια υπηρέτρια έπεσε από τον έβδομο όροφο ενός κτιρίου στο Κουβέιτ στην προσπάθειά της να «ξεφύγει από την γυναίκα που προσπαθούσε να την σκοτώσει».

Η γυναίκα φέρεται να είναι υπό κράτηση αφότου κατέγραψε σε βίντεο την οικιακή βοηθό από την Αιθιοπία να κρατιέται με το ένα χέρι από το περβάζι του παραθύρου, φωνάζοντας «κράτα με, κράτα με».

Η ανώνυμη εργαζόμενη στη συνέχεια έπεσε, αφού το αφεντικό της δεν έκανε καμία προσπάθεια για να την βοηθήσει, λέγοντας απλά«Ω, είσαι τρελή, έλα πίσω». Η γυναίκα στη συνέχεια δημοσίευσε το βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Παρά την πτώση, η κοπέλα κατάφερε να περπατήσει και έσπασε μόνο το ένα της χέρι ενώ αιμορραγούσε από την μύτη και τα αυτιά μετά την πρόσκρουση σε μια μεταλλική τέντα, σύμφωνα με την εφημερίδα al-Seyassah.

Την Κυριακή, η τηλεόραση της Αιθιοπίας μετέδωσε σκηνές της υπηρέτριας από το νοσοκομείο. Εκείνη αρνήθηκε τα δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου που έλεγαν ότι προσπαθούσε να αυτοκτονήσει.

«Η κυρία με έβαλε στο μπάνιο και ετοιμαζόταν να με σκοτώσει χωρίς να το ανακαλύψει κανείς, θα πετούσε το πτώμα μου στα σκουπίδια, έτσι αντί να μείνω εκεί προσπάθησα να σωθώ και στη συνέχεια έπεσα» δήλωσε η ίδια.

Η εργοδότρια από την πλευρά της, υποστήριξε πως τράβηξε το βίντεο γιατί δεν ήθελε να κατηγορηθεί για την δολοφονία της υπηρέτριας, αν πέθαινε, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Η εταιρεία Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Κουβέιτ έκανε έκκληση για μια επίσημη έρευνα, λέγοντας πως δεν «υπήρξε κανένα ενδιαφέρον για τη ζωή της».

Το περιστατικό προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της περιοχής, με το hashtag #Ethiopian_falling, να είναι το πιο δημοφιλές για δύο ημέρες.

Πηγή: Independent

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου