ΔΙΕΘΝΗ

Ο τυφώνας Ντέμπι έβγαλε τους καρχαρίες στους… δρόμους

ο-τυφώνας-ντέμπι-έβγαλε-τους-καρχαρίε-514478

Οι Γραφές αναφέρουν ότι καθώς πλησιάζει η ώρα της Δευτέρας Παρουσίας, τα ψάρια θα βγουν στην ακτή και θα πέφτουν από τον ουρανό. Αυτό έχει συμβεί σε αρκετές περιπτώσεις. Ανεμοστρόβιλοι και μεγάλες καταιγίδες έχουν «σηκώσει» κυριολεκτικά τα ψάρια από τη θάλασσα και τα έχουν μεταφέρει στον επόμενο… σταθμό βροχής. Αυτό που συνέβη, ωστόσο, στην Αυστραλία, ήταν πρωτοφανές. Ο τυφώνας Ντέμπι όχι απλά σήκωσε τα ψάρια από τη θάλασσα, αλλά «κουβάλησε» στην ξηρά μέχρι και καρχαρίες!

Ένας κάτοικος του Κουίνσλαντ, την περιοχή που επλήγη βάναυσα από το ισχυρότατο καιρικό φαινόμενο, βρήκε στον δρόμο του έναν καρχαρία-ταύρο αρκετών μέτρων, τον οποίο είχε μεταφέρει ο τυφώνας στην ενδοχώρα. «Όταν τον είδα σκέφτηκα: “είναι ασφαλές να πάω κοντά του στο νερό;” Όταν το ξανασκέφτηκα, τον έβγαλα φωτογραφία», δήλωσε ο ντόπιος κάτοικος.

Η καταιγίδα πέρασε από την περιοχή με ταχύτητα που άγγιζε τα 260 χιλιόμετρα την ώρα. Δρόμοι πλημμύρισαν, υποδομές καταστράφηκαν και τα ψάρια βγήκαν στην ξηρά, μεταξύ τους και ο μεγάλος καρχαρίας. Πολλά σπίτια πλημμύρισαν και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής, προκειμένου να απεγκλωβιστούν εκατοντάδες άτομα.

[protothema.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου