ΔΙΕΘΝΗ

Μετέδωσε σε live streaming τη δολοφονία του από αστυνομικούς

μετέδωσε-σε-live-streaming-τη-δολοφονία-του-από-ασ-525118

Ένας άνδρας από τη Λουιζιάνα, μετέδωσε σε live streaming το θανάσιμο τραυματισμό του από αστυνομικούς κατά τη διάρκεια ελέγχου.

Πρόκειται για τον Rodney James Hess ο οποίος σύμφωνα με τις αρχές είχε προσπαθήσει την περασμένη Πέμπτη να χτυπήσει δύο φορές με το αυτοκίνητό του τα περιπολικά ενώ συμπεριφερόταν περίεργα.

Στο βίντεο που γυρίστηκε σε δρόμο του Alamo του Τενεσί και μεταδόθηκε ζωντανά στο Facebook ο 36χρονος ακούγεται να φωνάζει στους αστυνομικούς που του ζητούν να κατέβει από το αυτοκίνητό του, ότι «θέλω να δω την ανώτατη αρχή».

Στη συνέχεια φαίνεται να κάνει μια απότομη κίνηση και στη συνέχεια ακούγονται πυροβολισμοί ενώ τα τζάμια του οχήματος σπάνε.

Ξαφνικά πέφτει «μαύρο» στο βίντεο καθώς ο 36χρονος πέφτει στο πάτωμα. Οι αρχές τον μετέφεραν αεροπορικώς σε νοσοκομείο ωστόσο ήταν ήδη νεκρός.

Σύμφωνα με την αρραβωνιαστικιά του Johnisha Provost, η έκκλησή του για «την ανώτατη αρχή» ήταν ένα σημάδι για να ζητήσει βοήθεια.

«Δεν ήταν σε αποστολή αυτοκτονίας» δήλωσε σε δημοσιογράφους. «Δεν ήθελε να κάνει κακό σε κάποιον. Το μόνο που ζητούσε ήταν βοήθεια και αυτοί τον πυροβόλησαν. Δεν ήταν στα καλά του και γι’ αυτό ζητούσε ότι ζητούσε.

cnn.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου