ΔΙΕΘΝΗ

Καθολικός ιερέας αφορίζει τα τζιν: Πρέπει να τις πνίγουν όσες τα φορούν

καθολικός-ιερέας-αφορίζει-τα-τζιν-πρέ-548554

Σε βίντεο έχουν καταγραφεί οι εξωφρενικές δηλώσεις καθολικού ιερέα στην Ινδία, που ζητά να πνίγονται στη θάλασσα οι γυναίκες που φορούν τζιν, ενώ δικαιολόγησε έναν άντρα που βίασε την αδερφή του επειδή φόρεσε σορτς!

Ο πατέρας Σαρλόμ μίλησε σε συνέδριο χριστιανών στην πόλη Κεράλα για την προκλητικότητα των γυναικών, τονίζοντας πως τα τζιν απαγορεύονται στην εκκλησία του και δηλώνοντας πως οι γυναίκες που ντύνονται προκλητικά «αξίζουν να μείνουν στον πάτο της θάλασσας».

Ο πατέρας Σαρλόμ φαίνεται να λέει: «Αν ένας πατέρας ή ένας νέος άνθρωπος έρχεται στην εκκλησία για να προσφέρει τον εαυτό του στο θεό και εσύ είσαι δίπλα του ντυμένη προκλητικά και του αποσπάς την προσοχή, σου αξίζει να βρεθείς στον πάτο της θάλασσας».

Όσον αφορά στον άντρα που βίασε την ίδια του την αδερφή ως τιμωρία, είπε: «Όταν τον ρώτησα γιατί έκανε αυτή την αμαρτία, μοιράστηκε την θλίψη του μαζί μου και μου είπε ότι είχαν φύγει οι γονείς του κι είχε μείνει μόνος με την αδερφή του. Το μόνο που σκεφτόταν ήταν εκείνη να γυρνάει έξω με το προκλητικό σορτς. Αν είσαι κάποια που προκαλεί τον ίδιο της τον αδερφό και την οικογένεια, ο Κύριός μου δεν θα σε αποδεχθεί, αν έρθεις στην εκκλησία».

Οι δηλώσεις του ιερέα έγιναν πριν από σχεδόν ένα χρόνο, όμως τώρα έγιναν viral στο διαδίκτυο. «Το βίντεο έχει μονταριστεί», δηλώνει σήμερα ο ίδιος, ενώ επισήμως η καθολική εκκλησία καταδίκασε τις δηλώσεις του, τονίζοντας πως «κανένας ιερέας δεν έχει δικαίωμα να πει σε μια γυναίκα πώς θα ντύνεται».

(protothema.gr)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου