LIFE STYLE

Όσκαρ 2017: Εντυπωσιακές εμφανίσεις στο Κόκκινο χαλί!

όσκαρ-2017-εντυπωσιακές-εμφανίσεις-στο-κ-550576

Η ώρα της 89ης Τελετή Απονομής των Βραβείων Όσκαρ έφτασε και οι αφίξεις στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ ξεκίνησαν δυναμικά.

Δεν είναι κρυφό ότι οι stars και οι στιλίστες-κωμμωτές και μακιγιέρ τους προετοιμάζονται καιρό για αυτήν τη μεγάλη βραδιά των Βραβείων Όσκαρ, αφού καμιά -και κυριολεκτούμε- όσο αντισυμβατική κι αν είναι δε θέλει να την πιάσουν στο στόμα τους οι κουτσομπόλες του Hollywood ως κακοντυμένη.

Ούτε εσείς θα θέλατε…. Οπότε τα φορέματα -υποτίθεται τουλάχιστον- πως έχουν επιλεχθεί με τεράστια προσοχή όπως και το συνολικό look έτσι ώστε να κλέψει τις εντυπώσεις αλλά και να κερδίσει την καρδιά των απανταχού fashionistas.

Από τις πρώτες που περπάτησαν ήδη στο κόκκινο χαλί των Oscars, ήδη δύο από τις υποψήφιες… Η Isabelle Huppert με τουαλέτα Armani και η Ruth Negga αλλά και ο νεαρός υποψήφιος και φαβορί για το Όσκαρ Β’ Αντρικού ρόλου, Lucas Hedges. Εκεί, κούκλα με μαύρο Chanel η Julianne Moore, αλλά και η εντυπωσιακή τραγουδίστρια του Zootropia και του Moana, Aulii Kravalho, συγκλονιστική και η πρώτη εμφάνιση στα Όσκαρ της τραγουδίστριας και ηθοποιοού Sofia Carson. Ενώ εντιθέτως πολύ άσχημα τα σχόλια για την επιλογή της η Emma Watson.

Η Felicity Jones επέλεξε Dior, ενώ η Olivia Culpo, μια σούπερ σέξι δημιουργία Maschesa αλλά και η Emma Roberts με μια δημιουργία Armani Vintage.

Να σημειώσουμε εδώ οτι βρέχει αυτή την ώρα εκεί και η διαδρομή στο κόκκινο χαλί κάθε άλλο παρά εύκολη είναι τελικά.

Πριν λίγο έφτασε πραρματικά εκθαμβωτική με λευκό Stella McCartney φόρεμα, η Karlie Kloss ενώ εντυπωσιακή είναι και η εμφάνιση της Kristen Dunst.

Σας το λέγαμε για τις Celebrities που ντύθηκαν Χρυσά κορίτσια, ασορτί με το βραβείο τα προηγούμενα χρόνια, φέτος έχουμε προσθήκη, αφού η Jessica Biel είναι σίγουρα η Goldfinger σε αυτή την απονομή.

Πηγή:gossip-tv.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου