ΔΙΕΘΝΗ

Πυροβόλησαν στο κεφάλι 14χρονη για 55 δολάρια και ένα iPad…

πυροβόλησαν-στο-κεφάλι-14χρονη-για-55-δολ-555290

Άγριο έγκλημα για ελάχιστα χρήματα και ένα iPad σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή στη Γιούτα των Ηνωμένων Πολιτειών. Μία 14χρονη κοπέλα δέχθηκε πυροβολισμούς στο πίσω μέρος του κεφαλιού τους, πέφτοντας αναίσθητη σε ένα χαντάκι με νερό, στην άκρη του δρόμου, όπου την εντόπισαν οι δικοί της άνθρωποι, μετά από αναζήτηση τουλάχιστον έξι ωρών.

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη δύο 16χρονων, οι οποίοι ομολόγησαν το έγκλημά τους, λέγοντας πως το έκαναν από «απληστία»! Ο ένας μάλιστα, δήλωσε στους αστυνομικούς ότι σχεδίαζαν καιρό να τη σκοτώσουν, προκειμένου να πάρουν τα χρήματα, το iPad και το κινητό της τηλέφωνο.

Το σημείο που βρέθηκε η 14χρονη Ντεζιρέ Τέρνερ βρισκόταν κοντά στο σχολείο της, το Sky View High School, στο Σμίθφιλντ. Οι δύο 16χρονοι την είχαν πλησιάσει με το πρόσχημα να της πουλήσουν ένα μαχαίρι.

Όπως δήλωσαν οι οικείοι της, το 14χρονο κορίτσι έχει τεθεί σε κατάσταση τεχνητού κώματος και δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή, αν και οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της.

Η τοπική κοινωνία έχει συγκλονιστεί, καθώς δεν έχει συμβεί κάτι παρόμοιο κατά το παρελθόν. Το σχέδιο των 16χρονων ήταν να τη μαχαιρώσουν και να τη ληστέψουν. Ωστόσο, ένα από τα δύο αγόρια είχε μαζί του και όπλο, «για την περίπτωση που δεν πήγαινε καλά το αρχικό πλάνο».

Οι δύο νεαροί εντοπίστηκαν από τα αποτυπώματα που άφησαν στο σημείο και τη βαλλιστική έρευνα.

(protothema.gr)

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου