LIFE STYLE

Πόλεμος στα social media για το σκάνδαλο Μπέκαμ. Τον στηρίζει επίσημα η Unicef

πόλεμος-στα-social-media-για-το-σκάνδαλο-μπέκαμ-τ-576527

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει γύρω από το όνομα του Ντέιβιντ Μπέκαμ μετά τη διαρροή εκατομμυρίων e-mail του Άγγλου σταρ, στα οποία αναφερόταν πως αρνείται να δώσει χρήματα στο ίδρυμα «Ταμείο 7», το οποίο δημιούργηθηκε από τη συνεργασία του με τον οργανισμό.

Στα email όπου γινόταν αναφορά και για προσπάθεια του Μπέκαμ αλλά και των εκπροσώπων του να είναι υποψήφιος για την ύψιστη τιμή του Σερ, ο Μπέκαμ εμφανίζεται να μη θέλει να δώσει χρήματα στο Ταμείο ενώ παρουσιάζονται και κάποιες «παράλογες» απαιτήσεις του προς τους χορηγούς του.

Ο ίδιος δεν έχει πάρει θέση αλλά ο εκπρόσωπός του μίλησε για παραποιημένα email, τα οποία σκοπό είχαν να πλήξουν την εικόνα του Μπέκαμ.

Ο κόσμος βέβαια στα social media αλλά και η μεγαλύτερη μερίδα του αγγλικού Τύπου δεν σταματά να κατακεραυνώνει τον Άγγλο σταρ.

Πάντως η Unicef, εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση με την οποία τάσσεται καθαρά υπέρ του Μπέκαμ.

«Είμαστε υπερήφανοι που έχει χαρίσει το χρόνο, την ενέργεια και την υποστήριξή του για να αυξηθεί η ευαισθητοποίηση του κόσμου και να συγκεντρωθούν χρήματα για το έργο της Unicef. Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για το Ταμείο & και για όλα αυτά που έχουν γίνει για τα παιδιά», τόνισε η Unicef στην ανακοίνωσή της.

Πηγή: iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου