ΔΙΕΘΝΗ

Μεθυσμένοι Γάλλοι σκότωσαν κατά λάθος φίλο τους που ροχάλιζε

μεθυσμένοι-γάλλοι-σκότωσαν-κατά-λάθο-633009

Τραγικό τέλος είχε ένας 35χρονος άνδρας σε ένα προάστιο του Παρισιού το περασμένο σαββατόβραδο, όταν μια σκληρή πλάκα που του σκάρωσαν δύο μεθυσμένοι φίλοι του επειδή ροχάλιζε προκάλεσε τελικά τον θάνατό του από το κρύο.

Σύμφωνα με την New York Post, οι δύο Γάλλοι, ηλικίας 28 και 35 ετών, τα έπιναν με τον άτυχο άνδρα σε ένα σπίτι. Κάποια στιγμή το θύμα, το οποίο είχε πιει περισσότερο από τους φίλους του, αποκοιμήθηκε βαθιά.

Εκείνοι, θέλοντας να τον αποτρέψουν από το να πάρει το αμάξι του και να οδηγήσει σπίτι μεθυσμένος στην περίπτωση που ξυπνούσε, του έβγαλαν τα ρούχα και τα έκρυψαν. Μάλιστα, προκειμένου να του κάνουν πλάκα, έγραψαν πάνω στο πρόσωπό του ένα αστείο μήνυμα, για να γελάσει όταν το δει.

Ωστόσο, όταν αργότερα έπεσαν και οι ίδιοι να κοιμηθούν, το έντονο ροχαλητό του 35χρονου άρχισε να τους ενοχλεί. Εκνευρισμένοι, αποφάσισαν να τον μετακινήσουν, έτσι όπως ήταν γυμνός, στην αυλή του κτιρίου. Αυτό ωστόσο που δεν σκέφτηκαν, έχοντας και οι ίδιοι πιει αρκετά, ήταν το έντονο κρύο που επικρατεί αυτήν την περίοδο στη Γαλλία, με τη θερμοκρασία να πέφτει στους 2-3 βαθμούς Κελσίου τα βράδια.

Ο άτυχος 35χρονος βρέθηκε το άλλο πρωί από γείτονες, νεκρός από το ψύχος. Οι δύο φίλοι του συνελήφθησαν και αντιμετωπίσουν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου