ΔΙΕΘΝΗ

Φυλάκισαν και βίαζαν την κόρη τους επί 13 χρόνια

φυλάκισαν-και-βίαζαν-την-κόρη-τους-επί-1-673343

Ως μια από τις πιο φρικτές υποθέσεις που έχουν δει, περιγράφουν οι αστυνομικοί την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ενός κοριτσιού από τους γονείς του στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας.

Πιο συγκεκριμένα, οι δύο γονείς έδεναν επανειλημμένα και κλείδωναν την κόρη τους στο κοτέτσι για να την κακοποιούν από την ηλικία των 5 ετών μέχρι και τα 18.

Το άτυχο κορίτσι περνούσε ακόμα και 3 μέρες δεμένη με συρματόπλεγμα, με τα σεξουαλικά βασανιστήρια από τον πατέρα της, με αιχμηρά αντικείμενα, να της έχουν προκαλέσει προβλήματα στα γεννητικά της όργανα. Μάλιστα, την έβαζαν μέσα σε ένα κουτί όπου φύλασσαν τον καταδυτικό τους εξοπλισμό στο γκαράζ και την κλείδωναν.

Ο πατέρας καταδικάστηκε νωρίτερα μέσα στον χρόνο για 73 αδικήματα παιδεραστίας, ενώ η μητέρα για 13 αδικήματα.

Η νεαρή κοπέλα πήγε στην αστυνομία το 2012, με τους ερευνητές να εντοπίζουν λέξεις που είχε χαράξει με ένα καρφί στο κοτέτσι όταν ήταν 11 ετών. «Παγιδευμένη», «μπαμπάς» και «έρχεται η μαμά» ήταν οι λέξεις που είχε προσπαθήσει να γράψει και με το αίμα της.

Ο πατέρας, αφού τη βίαζε επανειλημμένα, τη χτυπούσε και κρατούσε το κεφάλι της κάτω από το νερό σε τοπικό ρυάκι, με την ανήλικη να πιστεύει ότι θα πεθάνει.

Στα 18 της χρόνια η κοπέλα τελικά κατάφερε να αποκαλύψει τα πάντα στην αστυνομία.

Πηγή: Daily Telegraph

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου