ΔΙΕΘΝΗ

16χρονος μπήκε κρυφά στο αεροπλάνο και πέταξε για Ντουμπάι

16χρονος-μπήκε-κρυφά-στο-αεροπλάνο-και-π-840259

Με την ελπίδα να κάνει την τύχη του στο Ντουμπάι, ένας έφηβος από τη Σανγκάη, μπήκε κρυφά στο χώρο αποσκευών ενός αεροπλάνου της Emirates.

O 16χρονος κατάφερε να πηδήξει πάνω από έναν φράχτη στο αεροδρόμιο της Σανγκάης και να μπει κρυφά στο αμπάρι του αεροσκάφους της Emirates, την ώρα που ο φύλακας δεν έδινε προσοχή.

Το αγόρι, που κατονομάστηκε από το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων Xinhua στην Κίνα, ως Ξου, ανακαλύφθηκε στο Ντουμπάι, μετά από ένα ταξίδι 8 ωρών.

Όπως δήλωσε ο ίδιος θα μπορούσε να βγάλει εκατοντάδες χιλιάδες γιουάν (δεκάδες χιλιάδες ευρώ) ετησίως από επαιτεία στο Ντουμπάι.

Εκπρόσωπος της Emirates δεν έδωσε καμία πληροφορία για την κατάσταση του αγοριού, δηλώνοντας μόνο πως: «Συνεργαζόμαστε με τις αρχές του Ντουμπάι αλλά δεν είμαστε σε θέση να σχολιάσουμε περαιτέρω το περιστατικό, καθώς επρόκειτο για θέμα της αστυνομίας.

Το Ντουμπάι έχει ένα από τα πιο πολυσύχναστα αεροδρόμια του κόσμου για διεθνή ταξίδια και είναι ένα σημαντικός προορισμός για όσους αναζητούν εργασία από όλο τον κόσμο.

Independent/ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου