ΔΙΕΘΝΗ

Κάμερα κατέγραψε Ινδή να προσπαθεί να σκοτώσει την πεθερά της

κάμερα-κατέγραψε-ινδή-να-προσπαθεί-να-154403

Στη σύλληψη μιας γυναίκας οδήγησε η δημοσιοποίηση ενός βίντεο που τη δείχνει να επιτίθεται στην πεθερά της στη βορειοανατολική Ινδία με στόχο να τη σκοτώσει.

Η Sangeeta Jain συνελήφθη την Τρίτη με την κατηγορία της απόπειρας δολοφονίας της ηλικιωμένης πεθεράς της μέσα στο σπίτι τους στην επαρχία Uttar Pradesh της Ινδίας.

Μια κάμερα ασφαλείας που είχε τοποθετήσει ο σύζυγος της γυναίκας προκειμένου να την «ξεσκεπάσει», δείχνει την επίθεση σε βάρος της 70χρονη, η οποία έγινε πιθανότατα την περασμένη εβδομάδα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η κάμερα έχει καταγράψει «πολλές πράξεις ενδοοικογενειακής βίας μεταξύ των συζύγων και της πεθεράς».

Ο σύζυγος της επιτιθέμενης και γιος του θύματος είπε στην αστυνομία ότι η οικογένειά του στα επτά χρόνια του γάμου τους έχει δεχτεί και άλλες επιθέσεις από την Sangeeta Jain, ωστόσο τόσο τα κίνητρά τους όσο ο λόγος για τον οποίο δεν είχε ειδοποιηθεί στο παρελθόν η αστυνομία παραμένουν άγνωστα.

Το βίντεο δείχνει καθαρά τη γυναίκα να επιτίθεται με βίαιο τρόπο κατά της 70χρονης και μάλιστα να προσπαθεί να την στραγγαλίσει.

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου