ΔΙΕΘΝΗ

«Οποιος να’ ναι εκτός από τον Τραμπ»

οποιος-να-ναι-εκτός-από-τον-τραμπ-168035

Πέντε αεροπλάνα πέταγαν χθες για σχεδόν μία ώρα πάνω από την ετήσια παρέλαση των ρόδων στην Πασαντίνα στην Καλιφόρνια, σχηματίζοντας με τις άσπρες γραμμές που δημιουργούνται πίσω από τα αεροπλάνα φράσεις στον ουρανό που έλεγαν: “Η Αμερική είναι υπέροχη. Ο Τραμπ είναι αηδιαστικός. Όποιος να’ ναι εκτός από τον Τραμπ”, με τους χιλιάδες θεατές να σηκώνουν ψηλά το βλέμμα τους.

Το τηλεοπτικό δίκτυο CBS μετέδωσε πως ο επιχειρηματίας Σταν Πάτε, από την Αλαμπάμα, ήταν πίσω από αυτή την ιπτάμενη διαμαρτυρία που στόχευε τον υποψήφιο για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στις προεδρικές εκλογές του 2016.

Όπως τόνισε ο ίδιος στο CBS θεωρεί τον δισεκατομμυριούχο υποψήφιο ελεεινό, σημειώνοντας πως αυτή του η παρέμβαση ήταν “μόνο η αρχή”, καθώς έχει πληρώσει για να μεταδοθούν μηνύματα εναντίον του Τραμπ σε κολεγιακούς αγώνες αμερικανικού ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο, ο Πάτε, που όπως ο Τραμπ είναι κτηματομεσίτης, έχει δώσει χρήματα στις προεκλογικές εκστρατείες Δημοκρατικών και Ρεπουμπλικάνων υποψηφίων στο παρελθόν. Στην τρέχουσα εκστρατεία, έχει συνεισφέρει στην καμπάνια του υποψηφίου για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος Μάρκο Ρούμπιο.

ethnos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου