LIFE STYLE

Δημοσίευμα – σοκ: Ο πρίγκιπας Κάρολος και η Νταϊάνα έχουν μια «κρυφή» κόρη

δημοσίευμα-σοκ-ο-πρίγκιπας-κάρολος-κ-548298

Ένα δημοσίευμα έρχεται να βάλει «φωτιά» στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, την ώρα που όλοι περιμένουν το δεύτερο πριγκιπικό μωρό της Κέιτ Μίντλεντον και του πρίγκιπα Ουίλιαμ! Σύμφωνα, λοιπόν, με το περιοδικό «Globe», ο πρίγκιπας Κάρολος και η πριγκίπισσα Νταϊάνα έχουν… «κρυφή» κόρη, η οποία είναι 33 χρονών σήμερα, ονομάζεται Σάρα και ζει στη Νέα Αγγλία των ΗΠΑ!

Μάλιστα, αποκαλύπτει ότι η Σάρα έχει συναντηθεί κρυφά με την Κέιτ Μίντλετον, όταν εκείνη και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ είχαν επισκεφθεί πρόσφατα τη Νέα Υόρκη.

ImageHandler (1).jpg
Σύμφωνα πάντα με το επίμαχο δημοσίευμα, η Σάρα ήρθε στον κόσμο, πριν από την γέννηση του Ουίλιαμ και του Χάρι, όταν ακόμα η Νταϊάνα ήταν 19 ετών και είχε υποβληθεί σε τεστ γονιμότητας, προτού γίνει η σύζυγος του διαδόχου του βρετανικού θρόνου, για να διαπιστώσει το παλάτι του Μπάκιγχαμ αν μπορεί να κάνει παιδιά.

karolos-ntaiana.jpg
Ωστόσο, ένας «αδίστακτος γιατρός» κράτησε τα ωάρια της αγαπημένης πριγκίπισσας των Βρετανών και αφού τα γονιμοποίησε με σπερματοζωάρια του Καρόλου τα εμφύτευσε στην δική του σύζυγο!

diana-paidia-01.jpg
Το περιοδικό τονίζει ότι η 33χρονη ζει κρυφά από όλους και όλα στις ΗΠΑ, γιατί μετά το αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι το 1997, στο οποίο η πριγκίπισσα Νταϊάνα έχασε τη ζωή της, φοβάται για την σωματική της ακεραιότητα.

prigipisa-daiana-karolos-650-800x547.jpg
Πάντως, τα βρετανικά μέσα αναφέρουν με επιφύλαξη το δημοσίευμα του «Globe» και τονίζουν ότι το ίδιο περιοδικό το 2012 είχε κάνει πρωτοσέλιδο τον «θάνατο» της βασίλισσας Ελισάβετ.

Πηγή: Star.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου