ΜΠΑΣΚΕΤ

Οι… Χαβαζέλες στην κορυφή

οι-χαβαζέλες-στην-κορυφή-782291

Με ρεκόρ συμμέτοχων από 41 ομάδες στο 32ο Ανεπίσημο τουρνουά έπεσε χθες η αυλαία στη μεγάλη γιορτή του μπάσκετ που ξεκίνησε στις 9 Ιουλίου και πραγματοποιήθηκε στα δυο γήπεδα του Πολιτιστικού Άλσους «Ανδρέας Βαλαχής».

Το 32ο Ανεπίσημο τουρνουά μπάσκετ πέρασε πλέον στην ιστορία, με τους Χαβαζέλες να επικρατούν στον τελικό των επισήμων με 71-67 κόντρα στην ομάδα Τιτάνες, οι οποίοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 25-23 στο α’ δεκάλεπτο. Στο ημίχρονο οι Τιτάνες προηγήθηκαν με 37-45, αλλά οι πράσινοι αντέδρασαν στο γ’ δεκάλεπτο ισοφαρίζοντας σε 55-55. Στο δ’ και καθοριστικό δεκάλεπτο οι Χαβαζέλες πέρασαν μπροστά στο σκορ από την αρχή φθάνοντας τη διαφορά ακόμη και στο +9 έπειτα από δύο τρίποντα του Θ. Ιλτσογλου για το 66-57 στο 6.11’’ πριν το φινάλε. Οι Τιτάνες μείωσαν με τον Λάππα σε 71-67 1.40’’ πριν το φινάλε, αλλά με όπλο την άμυνα οι Χαβαλέδες δεν άφησαν την νίκη να φύγει από τα χέρια τους.

Όσον αφορά την ανεπίσημη κατηγορία, την πρώτη θέση κατέκτησαν οι Bombers, τη 2η η ομάδα του Αλμυρού και στην 3η βρέθηκαν τα Φιλαράκια.

Το παρών έδωσε ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, τονίζοντας πως την φετινή σεζόν η ομάδα του δεν έδωσε το παρών δίνοντας την ευκαιρία σε κάποια άλλη να πανηγυρίσει, αλλά υποσχέθηκε πως του χρόνου θα αγωνιστεί και πάλι είτε είναι είτε δεν είναι Δήμαρχος.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου