ΜΠΑΣΚΕΤ

Αποθεώθηκε ο Γιάννης Καραγιώργος στο τελευταίο του παιχνίδι

αποθεώθηκε-ο-γιάννης-καραγιώργος-στο-62620

Για τελευταία φορά αγωνίστηκε σε επίσημο παιχνίδι ο Γιάννης Καραγιώργος, μετά από 28 χρόνια παρουσίας στα παρκέ, το περασμένο Σάββατο απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου στο Κλειστό του ΕΑΚ. Ο ηγέτης του ΓΣ Αλμυρού και εκ των «μπόμπερ» της κατηγορίας αποσύρθηκε στον πάγκο λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης με τους ερυθρόλευκους, των οποίων τη φανέλα τίμησε, όπως και αυτές της Νίκης και της Μεταμόρφωσης, γνωρίζοντας την αποθέωση από συμπαίκτες, αντιπάλους και φιλάθλους. Ο 35χρονος άσος με ποστάρισμα του στο Facebooκ, ανέφερε: «Κάπως έτσι λοιπόν μετά από 28 όμορφα χρόνια με χαρές, λύπες και ότι άλλο μπορεί να σου προσφέρει αυτό το άθλημα που ονομάζεται ΜΠΑΣΚΕΤ έφτασε η ώρα που καταλαβαίνεις ότι όλα τα ωραία πράγματα κάποια στιγμή τελειώνουν. Έτσι λοιπόν και για μένα ήτανε η τελευταία παράσταση απέναντι σε καλούς φίλους, που έχεις περάσει χρόνια κ χρόνια στα παρκέ, και έχεις ζήσει τρομερές στιγμές μαζί τους. Ήτανε το καλύτερο τελείωμα που θα μπορούσα να περιμένω.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους που συνεργάστηκα αυτά τα χρόνια και ένα ακόμη μεγαλύτερο στην οικογένειά μου, την γυναίκα μου και τα παιδιά μου.

Κλείνει ένας κύκλος και ξεκινάει ένας άλλος. Εύχομαι καλή συνέχεια σε όλους κ το κυριότερο χωρίς τραυματισμούς. Και επειδή η ζωή είναι μικρή και πρέπει να διασκεδάζουμε και να γελάμε, για αυτούς που ξέρουν και θα γελάσουν σίγουρα γράφω αυτό (Κobe is out…….)».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου