ΜΠΑΣΚΕΤ

Καλάθια… ζωής και αλληλεγγύης [photos]

καλάθια-ζωής-και-αλληλεγγύης-photos-89797

Καλάθια… ζωής πέτυχαν όσοι παρευρέθηκαν στον αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα, που διοργανώθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Νέας Ιωνίας από τον Αθλητικό Σύλλογο, ΑμεΑ «Αργοναύτες» Βόλου και την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Αλληλεγγύης, χθες το πρωί. Η εκδήλωση έγινε με σκοπό τη συγκέντρωση τροφίμων και φαρμάκων για την εξυπηρέτηση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων της πόλης, αλλά και την προσπάθεια προώθησης του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου και Φαρμακείου.

Στις κερκίδες βρέθηκαν πολλά παιδιά από: το 1ο Νηπιαγωγείο Ν. Ιωνίας, το 8ο Δημοτικό Ν. Ιωνίας, το 18ο και 29ο Δημοτικό Βόλου, το 11ο Γυμνάσιο Βόλου και το ΕΕΕΕΚ Βόλου.

Τον φιλικό αγώνα μπάσκετ «Ρολάρουμε όλοι μαζί για τη ζωή» παρακολούθησε από κοντά ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος έκανε και το τζάμπολ του αγώνα, ο αντιπρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ και προπονητής της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου, Μιχάλης Καπουρνιώτης, δημοτικοί σύμβουλοι αλλά και εκπρόσωποι των στρατιωτικών αρχών. Μετά το τέλος της αναμέτρησης τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν να παίξουν μπάσκετ σε αμαξίδιο.

Από τον Δήμο Βόλου – Αντιδημαρχία Κοινωνικής Αλληλεγγύης και τον Αθλητικό Σύλλογο ΑμεΑ «Αργοναύτες» Βόλου, που πήραν τα συγχαρητήρια, απευθύνθηκαν και ευχαριστίες σε όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα να φέρουν τρόφιμα και φάρμακα, ώστε να βοηθηθεί το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Βόλου.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΤΟΥΜΠΟΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου