ΜΠΑΣΚΕΤ

Ακάθεκτο το BC Βόλος

ακάθεκτο-το-bc-βόλος-157374

Ακάθεκτη συνεχίζει την πορεία της η ανδρική ομάδα του BC Βόλος, ενώ συνεχίζεται η προσπάθεια σε όλα τα τμήματα όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου του συλλόγου. Αναλυτικά: «Η ανδρική μας ομάδα, μπαίνοντας στη νέα χρονιά στα τοπικά πρωταθλήματα, πέτυχε ακόμα μια νίκη στο ανδρικό πρωτάθλημα για την Β’ ΕΣΚΑΘ, απέναντι στον Ολυμπιονίκη, με σκορ 36-60 (13-41ημίχρονο), παίζοντας πολύ καλό μπάσκετ, και έδειξε ότι είναι το μεγάλο φαβορί για την άνοδο στην Α2 ΕΣΚΑΘ, παρά το νεαρό της ηλικίας των παικτών της. Επόμενος αντίπαλος την ερχόμενη Κυριακή στις 12μ. στο κλειστό Βάκης Παρασκευόπουλος ο Άδμητος Βελεστίνου.

Η παιδική μας ομάδα βρίσκεται στην 4η θέση και όλα δείχνουν ότι θα διεκδικήσει κάτι καλύτερο στα μπαράζ, μιας και έχει κάνει πάρα πολύ καλές εμφανίσεις σε όλα τα παιχνίδια της, που τα κερδίζει με μεγάλη διαφορά ή τα χάνει στον πόντο. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι στα τελικά δεν θα έχει τραυματισμούς και ελλείψεις, όπως σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια των προκριματικών.

Η ομάδα των κορασίδων μας, που μετά την απουσία της για ένα χρόνο από τα πρωταθλήματα επανήλθε, απαριθμεί ήδη 14 κοριτσάκια και δείχνει έτοιμη να επανέλθει εκεί που ήταν το 2015. Πρωταθλήτρια στην πόλη μας και δευτεραθλήτρια Θεσσαλίας.

Επίσης, η Β’ ομάδα μας συμμετέχει στο πρωτάθλημα β’ ομάδων, για να αποκτήσουν εμπειρίες οι νεαροί παίκτες μας σε όλα τα τμήματα, καθώς γίνονται πολλά φιλικά παιχνίδια με ομάδες της πόλης μας και όχι μόνο.

Οι εγγραφές σε όλα τα τμήματα συνεχίζονται από τις ηλικίες 5-18 χρονών για αγόρια και κορίτσια. Τηλ. επικοινωνίας: 6987048486-6946284232-6949691465».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου