ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Πετρίνα Κανελλοπούλου στο τουρνουά της ΕΟΚ

η-πετρίνα-κανελλοπούλου-στο-τουρνουά-178344

Τρεις καλαθοσφαιρίστριες από τη Θεσσαλία, γεννημένες τα έτη 2003-2004 μεταξύ αυτών και η Πετρίνα Κανελλοπούλου (2004) του Ολυμπιακού Βόλου επελέγησαν από την ΕΟΚ να συμμετάσχουν στο μπασκετικό τουρνουά Χριστουγέννων της Ομοσπονδίας που θα πραγματοποιηθεί από 3-6 Ιανουαρίου στην Πτολεμαΐδα με την επίβλεψη του ομοσπονδιακού προπονητή κ. Τάκη Μπακογεώργου.

Η 13χρονη αθλήτρια του Ολυμπιακού Βόλου, Πετρίνα Κανελλοπούλου είχε συμμετάσχει πρόσφατα και στο αναπτυξιακό καμπ μπάσκετ για παιδιά ηλικίας κάτω των 14 ετών που έγινε στον Βόλο από την Ε.Ο.Κ. σε συνεργασία με την Ε.Σ.ΚΑ.Θ. και υπό την αιγίδα της FIBA.

Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Ολυμπιακού Βόλου εξέδωσε ανακοίνωση για την επιλογή της Πετρίνας Κανελλοπούλου ανάμεσα στις 40 καλύτερες κορασίδες απ’ όλη την Ελλάδα, και εύχεται καλή επιτυχία στην 13χρονη γκαρντ. Αναλυτικά αναφέρει: «Η ταλαντούχα 13χρονη γκαρντ του Ολυμπιακού Βόλου, Πετρίνα Κανελλοπούλου, επελέγη από την Ε.Ο.Κ. να συμμετάσχει στο τουρνουά 40 επίλεκτων κορασίδων (γεννημένων τα έτη 2003 – 2004) της Ομοσπονδίας που θα διεξαχθεί από 3 έως 6 Ιανουαρίου 2018 στην Πτολεμαΐδα. Η Διοικούσα Επιτροπή, οι προπονήτριές της και οι συναθλήτριές της, της εύχονται καλή επιτυχία. Η επιλογή της Πετρίνας αποτελεί τιμή τόσο για την ίδια, όσο και για τον Ολυμπιακό Βόλου». Να σημειωθεί ότι η μικρή Πετρίνα είναι η κόρη της Πέπης Σατρατζέμη που έχει γράψει τη δική της ιστορία στο βολιώτικο γυναικείο μπάσκετ, ενώ οι άλλες Θεσσαλές κορασισιδες είναι η Χαλκιά Μορφούλα (2003) του Γ.Σ. Σκιάθου και η Τσιούρβα Μαγδαληνή (2004) του Σπάρτακου Λάρισας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου