ΜΠΑΣΚΕΤ

Για νέες εμπειρίες ο Αιολικός στην Αθήνα

για-νέες-εμπειρίες-ο-αιολικός-στην-αθή-181837

Ο Αιολικός Βόλου στo πλαίσιo της ανάπτυξης της ευγενούς άμιλλας μεταξύ των αθλητών, της βελτίωσης των δεξιοτήτων της καλαθοσφαίρισης, της διάδοσης της ηθικής πλευράς του αθλητισμού, αλλά και της ψυχαγωγίας δε σταματάει να δραστηριοποιείται. Για το σκοπό αυτό ο Αιολικός Βόλου ταξιδεύει στην Αθήνα προσκεκλημένος για επίσημα φιλικά παιχνίδια από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, τον ΙΚΑΡΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ και το ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 28, 29, 30 Δεκεμβρίου 2017. Οι ομάδες αυτές πρωταγωνιστούν στα πανελλήνια πρωταθλήματα σε τελικές φάσεις στους Παίδες και στους Εφήβους. Οι καλαθοσφαιριστές μας θα αγωνιστούν με αθλητές υψηλού επιπέδου, θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους και θα βελτιωθούν κατά το δυνατόν. Οι προκλήσεις και οι εμπειρίες είναι πραγματικά μεγάλες για τους αθλητές μας. Ευχαριστούμε τις οικογένειες των αθλητών, που μας εμπιστεύονται για αυτές τις εξορμήσεις, που είναι τόσο εποικοδομητικές για τα παιδιά τους. Οι αγωνιστικές ομάδες του Αιολικού που θα συμμετάσχουν στην αποστολή είναι οι παρακάτω: Παιδικό Α, Παιδικό Γ και Εφηβικό Α.

Οι αθλητές του Παιδικού Α είναι: ΠΑΧΑΤΟΥΡΙΔΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ, ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΠΑΡΗΣ, ΝΑΣΙΚΑΣ ΘΑΛΗΣ, ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, ΧΟΡΜΟΒΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΑΡΑΜΠΟΓΛΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΛΟΓΟΔΟΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΣΠΑΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΜΠΑΚΙΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ, ΜΠΑΙΡΑΜΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΙΑΣΩΝΑΣ, ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ, ΣΜΥΡΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ.

Οι αθλητές του Παιδικού Γ είναι: ΜΑΚΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΜΠΑΣΔΕΚΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ, ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΓΚΡΙΤΖΑΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΚΑΠΑΤΣΕΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΜΠΑΚΙΡΗΣ ΑΛΚΙΝΟΟΣ, ΚΟΝΔΥΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ, ΜΠΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΚΟΛΙΑΜΗΤΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, ΜΙΣΑΗΛΙΔΗΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ, ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ.

Οι αθλητές του Εφηβικού Α είναι: ΒΑΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΔΑΡΤΙΩΤΗΣ ΜΑΡΙΟΣ, ΖΑΡΝΑΚΟΥΠΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, ΔΡΑΓΑΤΣΙΚΗΣ ΟΡΦΕΑΣ, ΤΕΝΤΖΕΡΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΟΣ, ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΣΟΥΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ, ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΓΕΩΡΓΑΤΖΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ.

Την αποστολή θα συνοδεύσουν ο υπεύθυνος προπονητής της Ακαδημίας Σαμαράς Αντώνης, ο προπονητής Οικονόμου Γεώργιος και ο αθλητής της αντρικής μας ομάδας Μπούρας Αλέξανδρος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου