ΜΠΑΣΚΕΤ

Τη σέντερ Σερίζ Γουίλιαμς απέκτησε ο Ολυμπιακός Βόλου

τη-σέντερ-σερίζ-γουίλιαμς-απέκτησε-ο-ο-181890

Σε αντικατάσταση της Σάρα Φέρμπανξ, η οποία ζήτησε να λήξει η συνεργασία της με τη βολιώτικη ομάδα για προσωπικούς λόγους, προχώρησε η γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου, αφού η Διοικούσα Επιτροπή ήλθε σε συμφωνία με τη Σερίζ Γουίλιαμς, η οποία αγωνιζόταν στη Ρουμανία με τα χρώματα της Τύργκου Μούρες.

Η Γουίλιαμς είναι γεννημένη στις 5 Δεκεμβρίου του 1993, είναι απόφοιτος του κολεγίου ST. LOUIS, έχει ύψος 1,91 και αγωνίζεται στη θέση της σέντερ.

Ήδη η παίκτρια βρίσκεται στον Βόλο και έχει ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας του Ολυμπιακού Βόλου, ενώ γίνονται ενέργειες ώστε να μπορέσει να αγωνιστεί την μεθεπόμενη Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2018 στον εκτός έδρας αγώνα με τον Αθηναϊκό του Βύρωνα, για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας.

Άλλωστε, για τον Ολυμπιακό έχουν μεγάλη σημασία τα παιχνίδια του Ιανουαρίου του 2018, με αρχή στις 7/1 στην Αθήνα με τον Αθηναϊκό και στις 14/1 στον Βόλο με τον Πρωτέα Βούλας, ματς με το οποίο ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος. Το δεύτερο μισό της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος αρχίζει στις 21/1 στον Βόλο, με τον αγώνα κόντρα στον Παναθλητικό, τον οποίο ο Ολυμπιακός κέρδισε στο κύπελλο (63-54) και έχασε στο πρωτάθλημα (57-54), ενώ ο πρώτος μήνας αγωνιστικά κλείνει με αγώνα στην Αθήνα (28/1) με Παναθηναϊκό (τον έχει κερδίσει στον Βόλο 70-53)… και τα υπόλοιπα ματς στα οποία θέλει νίκες είναι: στις 4/2 με Νίκη Λευκάδας και στις 25/2 με Εσπερίδες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου