ΜΠΑΣΚΕΤ

Επιστρέφει στη δράση

επιστρέφει-στη-δράση-201784

Στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μπάσκετ της Γ’ Εθνικής ανδρών, η Νίκη Βόλου επιστρέφει και πάλι από σήμερα στη δράση, φιλοξενούμενη του Φίλιππου Βέροιας στις 5μ.μ.

Οι κυανόλευκοι έχοντας υποστεί την πρώτη εντός έδρας ήττα για φέτος από τους Ικαρους Τρικάλων για την 7η αγωνιστική, και αφού έκαναν το ρεπό τους στην 8η, θέλουν σήμερα το ροζ φύλλο αγώνα.

Μπορεί ο αγωνιστικός ρυθμός να λείπει από τους παίκτες των Πρέκα-Τύμπα, αλλά σίγουρα το διάστημα που μεσολάβησε ήταν ευεργετικό για τους Βολιώτες και συγκεκριμένα για τους δύο πόιντ γκαρτ, Γεωργίου και Τοκατλίδη, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ανεβάσουν στροφές στις τελευταίες προπονήσεις, δείχνοντας πως έχουν ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό τους τραυματισμούς που τους ταλαιπώρησαν.

Αμφότεροι αναμένεται να συμπεριληφθούν στην αποστολή των κυανόλευκων που θα αναχωρήσει σήμερα για τη Βέροια, ενισχύοντας έτσι σε μεγάλο βαθμό με την εμπειρία τους, την προσπάθεια της ομάδας για επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα.

Αναμφίβολα, το έργο της Νίκης μόνο εύκολο δεν πρόκειται, να είναι με τον σημερινό αντίπαλο να βρίσκεται πλέον στην κορυφή της βαθμολογίας, όπως και ο Φαίακας Κέρκυρας, ο οποίος θα είναι ο επόμενος επισκέπτης στο Κλειστό της Νέας Ιωνίας την επόμενη Κυριακή. Ωστόσο στη Νίκη είναι αποφασισμένοι να επιστρέψουν στο παιχνίδι, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό και να ψαλιδίσουν την απόσταση από την κορυφή

Τη σημερινή αναμέτρηση θα διευθύνουν οι κ.κ. Τσοκόλης-Λουλουδιάδης.

Το σημερινό πρόγραμμα (9η)

Κέρκυρας 15.00

Φαίακας-Ίκαροι Τρ.

Πρέβεζας 17.00

Νικόπολη-Εύαθλος Μακ.

Δ. Βικέλας 17.00

Φίλιππος Βέρ.-Νίκη Βόλου

Γρεβενών 17.00

Πρωτέας-ΓΕ Αγρινίου

Ιωνίας 17.00

Ιωνικός Ιων.-ΑΓΣ Ιωαννίνων

Περαίας 17.00

Ζέφυρος 02-ΑΠΣ Πτολεμαΐδας

Βαθμολογία

1. Φίλιππος Βέροιας 15

2. Φαίακας Κέρκυρας 15

3. ΑΓΣ Ιωαννίνων 13

4. Νίκη Βόλου 12

5. Πρωτέας Γρεβενών 11

6. Ίκαροι Τρικάλων 11

7. Νικόπολη Πρέβεζας 11

8. Ζέφυρος 10

9. ΑΟΚ Βέροιας 10

10. ΑΠΣ Πτολεμαΐδα 10

11. Εύαθλος Πολυκάστρου 9

12. Ιωνικός 9

13. ΓΕ Αγρινίου 8

*Έχουν κάνει τα ρεπό τους ΓΕ Αγρινίου, Ιωνικός, Εύαθλος, Ζέφυρος, Νικόπολη, Ίκαροι, Πρωτέας, ΑΓΣ Ιωαννίνων, Νίκη Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου