ΜΠΑΣΚΕΤ

Εμφανίσεις ανώτερης κατηγορίας

εμφανίσεις-ανώτερης-κατηγορίας-277274

Τις νέες της εμφανίσεις παρουσίασε χθες η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου, με τη φιλοδοξία να αποδειχθούν γούρικες και να φέρουν ακόμη περισσότερες επιτυχίες στο κυανόλευκο τμήμα.

Με τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις να ξεκινούν την ερχόμενη Κυριακή το απόγευμα, οι κυανόλευκοι παρουσίασαν χθες τις νέες εμφανίσεις με τις οποίες θα αγωνιστούν στην επανεμφάνισή τους στις εθνικές κατηγορίες, κάνοντας την αρχή φέτος από τη Γ’ Εθνική.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στο κέντρο εστίασης Κ.Χ. 1948, όπου χαιρετισμό απεύθυναν ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης, κ. Στέργιος Φάτσης, αλλά και ο πρόεδρος της Δ.Ε. μπάσκετ κ. Μπάμπης Τουτουντζόγλου. Επίσης πραγματοποιήθηκαν ξεχωριστές βραβεύσεις. Όσον αφορά τις νέες εμφανίσεις, αυτές είναι χρώματος κυανόλευκη η πρώτη με οριζόντια ρίγα, ενώ η δεύτερη είναι χρώματος γκρι. Επίσης παρουσιάστηκε και η εμφάνιση προθέρμανσης στο χρώμα του μπλε, με τη εταιρία CAP να ντύνει τους κυανόλευκους καλαθοσφαιριστές, πέραν από το ποδοσφαιρικό τμήμα της Νίκης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου