ΜΠΑΣΚΕΤ

Θετικός ο Παπαγιάννης, νίκες για Ρόκετς και Κλίπερς

θετικός-ο-παπαγιάννης-νίκες-για-ρόκετ-288247

Συνεχίζονται τα φιλικά παιχνίδια στο ΝΒΑ, η λεγόμενη «preseason», ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Από τα φιλικά αυτά παιχνίδια, ξεχωρίζει η νίκη των Κινγκς επί των Πέισερς με 106-100, σ’ ένα ματς που ήταν θετικός και ο Γιώργος Παπαγιάννης. Ο Ελληνας διεθνής σέντερ αγωνίστηκε 22 λεπτά και είχε στο ενεργητικό του 8 πόντους (4/7 σουτ), 5 ριμπάουντ και 1 μπλοκ, δείχνοντας πως είναι έτοιμος για τη δεύτερη σεζόν του στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

Στα υπόλοιπα φιλικά παιχνίδια, οι Λος Άντζελες Κλίπερς επικράτησαν 98-84 των Τορόντο Ράπτορς. Οι Μπλέικ Γκρίφιν και Σερζ Ιμπάκα λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια, δίνοντας συνέχεια στην κόντρα που έχουν ανοίξει εδώ και αρκετό καιρό. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Γκρίφιν με 17 πόντους, ενώ από τους ηττημένους ο Ντε Μαρ Ντε Ρόζαν είχε 15 πόντους. Ο Μίλος Τεόντοσιτς είχε τρεις πόντους, δυο ριμπάουντ, πέντε ασίστ και δυο λάθη σε 23 λεπτά συμμετοχής.
Οι Χιούστον Ρόκετς επικράτησαν 104-97 των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ εκτός έδρας, έχοντας ως πρώτο σκόρερ τον Ερικ Γκόρντον με 21 πόντους, ενώ στους 18 σταμάτησε ο Τρέβορ Αρίζα. Επίσης, ο Τζέιμς Χάρντεν είχε 16 πόντους και δέκα ασίστ, ενώ έντεκα πόντους σημείωσε ο Κρις Πολ. Οι γηπεδούχοι αγωνίστηκαν χωρίς τον Ράσελ Γουέστμπρουκ, ο οποίος υποβλήθηκε σε μικροεπέμβαση στο γόνατο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου