ΜΠΑΣΚΕΤ

Στην Κοζάνη ο Κουβελάς

στην-κοζάνη-ο-κουβελάς-359238

Στη Δυτική Μακεδονία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Βελεστινιώτης γκαρντ Αλέξης Κουβελάς, ενισχύοντας την προσπάθεια του Γ.Σ. Ελίμειας στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής.

Ύστερα από μία σεζόν στην Α2 με τη φανέλα της ΑΕΛ, ο 20χρονος (1,90 μ.) καλαθοσφαιριστής που αγωνίζεται κυρίως ως «δυάρι», αλλά με ευχέρεια στη δημιουργία, μετακομίζει στην Κοζάνη για να βοηθήσει την προσπάθεια του συλλόγου που κέρδισε πέρυσι την άνοδο στην τρίτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ.

Θυμίζουμε πως ο Κουβελάς έχει περάσει από τα τμήματα υποδομής των ΠΑΟΚ και Ηρακλή για να αποκτηθεί στη συνέχεια από την ΑΕΚ, με τα χρώματα της οποίας πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στα αντίστοιχα πρωταθλήματα Νέων και Εφήβων. Πέρυσι στη Λάρισα, η αλήθεια είναι πως δεν βρήκε τον χρόνο και τον ρόλο που θα ήθελε.

Πλέον, ετοιμάζεται για ακόμα μία περιπέτεια στα εγχώρια μπασκετικά ύδατα, καλούμενος να βγάλει ξανά στο παρκέ την άριστη σχέση του με τα αντίπαλα καλάθια, για την οποία φημίζεται, και βοηθώντας παράλληλα τον Γ.Σ. Ελίμειας να πετύχει τους στόχους του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου