ΜΠΑΣΚΕΤ

Βασιλιάς των καρφωμάτων ο Γκλεν Ρόμπινσον

βασιλιάς-των-καρφωμάτων-ο-γκλεν-ρόμπι-559279

Ο Γκλεν Ρόμπινσον κατέκτησε τον διαγωνισμό καρφωμάτων στη Νέα Ορλεάνη, συγκεντρώνοντας94 πόντους!

Μεγάλος νικητής στον διαγωνισμό καρφωμάτων είναι ο Γκλεν Ρόμπινσον των Ιντιάνα Πέισερς, ο οποίος με τις εντυπωσιακές του προσπάθειες έπεισε τους κριτές για να του δώσουν τον τίτλο. Ο Ρόμπινσον επικράτησε των ΝτεΆντρε Τζόρνταν, Ντέρικ Τζόουνς και Άαρον Γκόρντον.

Αρχικά ο ΝτεΆντρε Τζόρνταν, ο οποίος πήρε 41 βαθμούς στην πρώτη του προσπάθεια περνώντας πάνω από τον Ντέρικ Τζόουνς για να καρφώσει και να εντυπωσιάσει τους κριτές. Στη συνέχεια ο Ρόμπινσον κατάφερε να περάσει πάνω από δύο φίλους του και πήρε 50 βαθμούς. Ο Τζόουνς με δύο προσπάθειες πέρασε πάνω από τέσσερα άτομα και πήρε 45 βαθμούς, ενώ ο Γκόρντον με τη βοήθεια ενός drone και δύο άστοχες προσπάθειες πήρε το 38αρι από τους κριτές.

ρομπινσον1

Στο δεύτερο κάρφωμα το μεγάλο φαβορί ο Γκόρντον αποκλείστηκε από τον τελικό, ο Τζόρνταν συγκέντρωσε μόλις 42 βαθμούς, με τον Τζόουνς να συλλέγει 50 πόντους και να περνάει στον τελικό.ρομπινσον2

Στον τελικό ο Ρόμπινσον με την βοήθεια του Πολ Τζορτζ κατάφερε με την Τρίτη προσπάθεια να πετύχει το κάρφωμα και με 44 βαθμούς να κατακτήσει τον τίτλο. Από την άλλη ο φιναλίστ Τζόουνς πήρε μόλις 37 πόντους στην τελευταία του προσπάθεια.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου