ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Και στους δρόμους του Παρισιού τα χαρακτηριστικά μαύρα ταξί του Λονδίνου

και-στους-δρόμους-του-παρισιού-τα-χαρα-733082

Τα μαύρα ταξί του Λονδίνου θα βγουν στους δρόμους του Παρισιού τον επόμενο χρόνο, καθώς η London Electric Vehicle Company, η οποία ανήκει στην κινεζική Geely, συνεχίζει την παγκόσμια επέκταση του στόλου των διάσημων οχημάτων της.

Το 2017, η εταιρία επέλεξε το Άμστερνταμ ως τον πρώτο προορισμό στο εξωτερικό για τη νέα ηλεκτρονική εκδοχή του ταξί και έχει έκτοτε ανακοινώσει τα σχέδιά της για επέκταση στο Όσλο, το Βερολίνο και το Αμβούργο.

Οπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ τα ταξί θα μεταφέρουν Παριζιάνους από το πρώτο εξάμηνο του 2019, μόλις ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις με τον προτιμητέο εισαγωγέα, ανέφερε η εταιρία σε ανακοίνωση.

Τα μαύρα ταξί θα μεταφέρουν Παριζιάνους από το πρώτο εξάμηνο του 2019

«Δεδομένων των δυσκολιών ατμοσφαιρικής ρύπανσης που αντιμετωπίζουν οι γαλλικές πόλεις, ανυπομονούμε να προσφέρουμε στους οδηγούς και τους επιβάτες νέες επιλογές στο Παρίσι ύστερα από μια θετική υποδοχή στους δρόμους», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος Κρις Γκάμπεϊ.

«Αυτό πραγματικά ενισχύει την ευρωπαϊκή μας θέση και ανυπομονούμε να εξυπηρετήσουμε πόλεις της Γαλλίας μαζί με αυτές της Νορβηγίας, της Ολλανδίας και της Γερμανίας».

[ΑΠΕ ΜΠΕ]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου