ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το σαββατοκύριακο το 36ο Ράλλυ Κένταυρος

το-σαββατοκύριακο-το-36ο-ράλλυ-κένταυρο-215631

Το Αθλητικό Σωματείο «Λέσχη Αυτοκινήτου Βόλου», η Περιφέρεια Θεσσαλίας – Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και Σποράδων και ο Δήμος Βόλου, συνδιοργανώνουν το «36ο ΡΑΛΛΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ (Τελικός του Πανελληνίου Κυπέλλου Ασφάλτου)», το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017 στο Βόλο.

Το 36o ΡΑΛΛΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ για το 2017, αποτελεί τον τελικό του Πανελληνίου Κυπέλου Ασφάλτου που θα κρίνει τους Κυπελλούχους Ασφάλτου 2017. Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Κολυνδρίνη ανέφερε «Ο συγκεκριμένος αγώνας προσελκύει το ενδιαφέρον πάρα πολλών οδηγών αγώνων, αλλά και χιλιάδων φίλων του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι θα έρθουν στην περιοχή μας.

Ο αγώνας διαφημίζετε από όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που παρακολουθούν τους αγώνες αυτοκινήτου και όχι μόνο. Εκτός από ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός, αποτελεί σημαντικό γεγονός για το νομό μας από τουριστική και οικονομική άποψη».

Σημειώνεται ότι ο αγώνας θα έχει ως κέντρο την πόλη του Βόλου και πεδίο αγωνιστική δράσης διαδρομές του Πηλίου.

Ο Τελικός του Πανελλήνιου Κυπέλλου Ασφάλτου θα ξεκινήσει το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου, με τον Διοικητικό και Τεχνικό Έλεγχο των αυτοκινήτων, στην παραλία του Βόλου (Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας) από τις 10:00-12:00. Στις 13:30 έως τις 15:30 θα διεξαχθεί Shakedown, στην Ειδική Διαδρομή Κουκουράβα, μήκους 2,7 χλμ. περίπου.

Η αγωνιστική δράση θα δοθεί την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου με 5 Ειδικές Διαδρομές, Αλυκόπετρα, Καράβωμα και Κισσός μήκους 11,00, 14,20 και 9,00 χιλιομέτρων αντίστοιχα. Μετά από 5 Ειδικές Διαδρομές συνολικού μήκους 57,40 αγωνιστικών χιλιομέτρων, ο Τερματισμός θα διεξαχθεί το μεσημέρι της Κυριακής, στην Παραλία του Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου