ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ανακαλείται το νέο Toyota C-HR στην Ελλάδα

ανακαλείται-το-νέο-toyota-c-hr-στην-ελλάδα-360855

Πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου αυτοκινήτων CH-R εκτελεί η εταιρεία Toyota Ελλάς, σε συνεργασία με το Τμήμα Γενικής Ασφάλειας Προϊόντων της Διεύθυνσης Πολιτικής Ποιότητας.

Όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας, η ανάκληση αφορά 200 οχήματα, παραγωγής από τον Σεπτέμβριο του 2016 έως τον Απρίλιο του 2017.

Στα εμπλεκόμενα οχήματα ενδέχεται το πάχος του τοιχώματος του ρεζερβουάρ καυσίμου σε συγκεκριμένα σημεία, να είναι μικρότερο από αυτό που ορίζουν οι προδιαγραφές του κατασκευαστή, λόγω προβλήματος του καλουπιού που χρησιμοποιήθηκε από τον προμηθευτή. Σε αυτή την περίπτωση, ενδέχεται να δημιουργηθεί ρωγμή στο ρεζερβουάρ καυσίμου και να παρατηρηθεί διαρροή και οσμή καυσίμου. Σε περίπτωση που υπάρξει πηγή ανάφλεξης, η διαρροή καυσίμου θα μπορούσε να αυξήσει τον κίνδυνο πυρκαγιάς.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν προσωπικά, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών αυτοκινήτων Toyota σε όλη την Ελλάδα, για να γίνει o σχετικός έλεγχος ή η πιθανή αντικατάσταση του ρεζερβουάρ καυσίμου, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την Toyota Ελλάς – Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο τηλέφωνο 210 2808222 (ώρες λειτουργίας από 09.00πμ έως 05:00μμ).

ΠΗΓΗ: zougla.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου