Στη Λάρισα ο επίλογος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλι

Τελευταία ενημέρωση: 2017-07-28, 23:36:43
Στη Λάρισα ο επίλογος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλι

Με το Ράλι Λάρισας στις 14 – 15 Οκτωβρίου θα ολοκληρωθεί φέτος Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλι. Η ΕΠΑ, μετά τη ματαίωση του Ράλι Φθιώτιδας, αποφάσισε να συμπεριλάβει τον εναπομείναντα 6ο αγώνα για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, στην μεγάλη διοργάνωση της Θεσσαλικής Πρωτεύουσας, το Ιστορικό Ράλι Ελλάδος του 2017.

Έτσι λοιπόν η Λάρισα, στα μέσα Οκτωβρίου, θα έχει την τιμή να φιλοξενήσει ένα γεγονός, για το οποίο δεν υπάρχει προηγούμενο στον ελληνικό μηχανοκίνητο αθλητισμό. Έχουμε και λέμε:

13-15 Οκτωβρίου - Ιστορικό Ράλι Ελλάδος (6ος Γύρος του «Trophy for Historic Regularity Rallies» της FIA και 6ος Γύρος Πανελληνίου Πρωταθλήματος Regularity Rally).

14-15 Οκτωβρίου – Ράλι Λάρισας (5ος Γύρος Πανελληνίου Πρωταθλήματος και 6ος Γύρος Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ιστορικών Αυτοκινήτων).

14 Οκτωβρίου - Ράλι Λάρισας (4ος Γύρος Κυπέλλου Ράλι Β. Ελλάδος).

15 Οκτωβρίου - Ράλι Λάρισας (5ος Γύρος Κυπέλλου Ράλι Β. Ελλάδος).

Όλοι οι αγώνες θα εξελιχθούν σε ασφάλτινες διαδρομές της Θεσσαλίας και θα έχουν κέντρο τους την πόλη της Λάρισας (Τελετές Εκκίνησης - Τερματισμού), ενώ το Service Park και το Αρχηγείο του πολλαπλού αγώνα, θα βρίσκονται στο χώρο της Σκεπαστής Αγοράς της Νεάπολης.

Στα μέσα Οκτωβρίου λοιπόν όλα τα φώτα της δημοσιότητας στρέφονται στη στην πρωτεύουσα της Θεσσαλίας, για μια μοναδική «6 σε 1» διοργάνωση.

 

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
7
=