Επιτυχιών συνέχεια για τους αθλητές της Λέσχης Αυτοκινήτου Βόλου

Τελευταία ενημέρωση: 2017-06-09, 11:28:05
Επιτυχιών συνέχεια για τους αθλητές της Λέσχης Αυτοκινήτου Βόλου

Πολλά πολλά συγχαρητήρια στον Αθλητή της Λέσχης Αυτοκινήτου Βόλου Απόστολο Μακάριο που συμμετείχε για πρώτη του φορά σε ένα ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ το οποίο διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο 3-4 Ιουνίου, δίνει με ανακοίνωσή της η Λέσχη.

Ένα μεικτό πλήρωμα από Λαμία Α.Λ.Α.Λ. (Αρμυριώτης Παναγιώτης) και Βόλο Λ.Α.ΒΟΛΟΥ (Μακάριος Αποστόλης) έλαβαν μέρος στον αγώνα του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, το Seajets Ράλλυ Ακρόπολις 2017, με αυτοκίνητο Ford Escort MK II.

Ο 2ήμερος αγώνας είχε ως βάση την πόλη της Λαμίας και πεδίο δράσης τα βουνά της Φθιώτιδας και Φωκίδας. Το πλήρωμα αγωνίσθηκε μόνον την Κυριακή (το επέτρεπαν οι κανονισμοί) σε 4 επαναλαμβανόμενες ειδικές διαδρομές και κατέκτησαν τελικά την 3η θέση στην κατηγορία F2 και την 1η θέση στην κατηγορία/κλάση C3/E11.

Επίσης η Λέσχη εύχεται καλή επιτυχία και σε 2 ακόμη αθλητές της Λ.Α.ΒΟΛΟΥ που το προσεχές Σαββατοκύριακο διαγωνίζονται σε αγώνες αναβάσεων.

Ο λόγος για τον Αντώνη Σταφυλοπάτη με ένα Opel Astra OPC στην κατηγορία Formula Saloon που συμμετέχει στον 4ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Αναβάσεων, την Ανάβαση Αχλαδόκαμπου στην Τρίπολη και τον Κώστα Βασταρδή με ένα Citroen Xsara επίσης στην κατηγορία Formula Saloon για τον 2ο γύρο του Κυπέλλου Αναβάσεων Βορείου Ελλάδος, την Ανάβαση Κορύλοβου στην Δράμα.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
7
=