ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Πάτρα: Αυτοσχέδιοι αγώνες στα όρια του θανάτου

πάτρα-αυτοσχέδιοι-αγώνες-στα-όρια-του-704820

Ελευθερίου Βενιζέλου Περιμετρική και διάφοροι παράδρομοί της είναι οι τόποι συνάντησης δεκάδων οδηγών «πειραγμένων» αυτοκινήτων και μοτοσικλετών στην Πάτρα.

Οι εν λόγω δρόμοι καθημερινά μετατρέπονται σε πίστες αυτοσχέδιων επικίνδυνων αγώνων ακόμη και για την ζωή των συμμετεχόντων αλλά και ανυποψίαστων οδηγών που θα τύχει να διέρχονται από τα σημεία.

Πριν από μερικές ημέρες, ένας νεαρός δικυκλιστής τραυματίστηκε σε τροχαίο όταν κινούνταν κοντά στην Περιμετρική της Πάτρας με ιλιγγιώδη ταχύτητα, προκειμένου να προλάβει την εκκίνηση των αγώνων.

Η αστυνομία γνωρίζει τι συμβαίνει. Δεν είναι άλλωστε και λίγες οι κλήσεις που λαμβάνει το κέντρο επιχειρήσεων της Άμεσης Δράσης για να επέμβει.

Ωστόσο η αντιμετώπιση του προβλήματος δεν είναι αποτελεσματική, καθως μετά την αποχώρηση του ενός και μοναδικού περιπολικού που σπεύδει στις «πίστες» μετά τις καταγγελίες, οι αγώνες αρχίζουν ξανά.
Παρά ταύτα αστυνομικές πηγές ανέφεραν στο tempo24.gr ότι η τοπική ΕΛ.ΑΣ. κινείται και προληπτικά, χωρίς ωστόσο μέχρι σήμερα να έχουν δοθεί λύσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου