ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Εντυπωσιάζει το εσωτερικό του νέου crossover της Toyota

εντυπωσιάζει-το-εσωτερικό-του-νέου-crossover-825367

Αρκετούς μήνες μετά τα επίσημα αποκαλυπτήρια -στην έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο- και λίγο πριν από την έναρξη των παραγγελιών, η Toyota έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες από το εσωτερικό του νέου C-HR.

Το ολοκαίνουργιο μοντέλο της ιαπωνικής φίρμας είναι ένα από τα πιο ιδιαίτερα σχεδιαστικά και ελκυστικά compact crossover. Η ίδια φιλοσοφία ακολουθείται και στην καμπίνα, με την Toyota να υιοθετεί, επιτέλους, μια πιο σύγχρονη και αισθητικά πρωτοποριακή προσέγγιση.

Διαθέτει τον Sensual Tech σχεδιασμό, συνδυάζοντας τη high tech τεχνολογία με το αισθησιακό και μοντέρνο στιλ. Στο κέντρο του ταμπλό δεσπόζει η οθόνη υψηλής ευκρίνειας 8 ιντσών, με τα κλασικά κουμπιά και τους διακόπτες να λάμπουν διά της απουσίας τους. Τα μαύρα γυαλιστερά διακοσμητικά, οι χρωμιωμένες λεπτομέρειες και τα μπλε ένθετα συνδυάζονται άψογα, με την κονσόλα να είναι ελαφρώς στραμμένη προς την πλευρά του οδηγού.

Οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν μεταξύ τριών χρωματικών συνδυασμών, με τον εξοπλισμό να είναι πλήρης από τη βασική έκδοση, περιλαμβάνοντας αυτόματη λειτουργία μεγάλης σκάλας φώτων (High Beam headlights), προσαρμοζόμενο cruise control και αναγνώριση σημάτων κυκλοφορίας. Στις πιο πλούσιες εκδόσεις συναντάμε δερμάτινα θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα, ηχοσύστημα της JBL, σύστημα αυτόματης πέδησης με αναγνώριση πεζών (Pre-Collision με Pedestrian Detection) και πολλά ακόμα.

Θυμίζουμε πως το νέο C-HR βασίζεται στην πλατφόρμα TNGA (Toyota New Generation Architecture), την ίδια με το Prius, και θα είναι διαθέσιμο ως δικίνητο και ως τετρακίνητο. Από το Prius προέρχεται το υβριδικό σύστημα της έκδοσης Hybrid απόδοσης 122 ίππων, ενώ υπάρχει και συμβατική έκδοση με τον τετρακύλινδρο κινητήρα βενζίνης 1.2 D-4T των 116 ίππων. Τα μηχανικά σύνολα συνδυάζονται με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων ή το αυτόματο CVT.

zougla.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου