ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Στο Πήλιο το Ράλι Ολύμπου

στο-πήλιο-το-ράλι-ολύμπου-539433

Η εκκίνηση θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή μας και ο τερματισμός στον Ολυμπο

Αρχισαν ήδη οι προετοιμασίες για το αυθεντικό και εντυπωσιακό 4ο Ιστορικό Ράλι Ολύμπου που θα πραγματοποιηθεί φέτος στις 10 και 11 Οκτωβρίου και θα έχει ως επίκεντρο το Πήλιο.

Η διοργάνωση που θεσμοθετήθηκε από το Δίκτυο «Περραιβία» και τη Λέσχη Κλασσικών Οχημάτων Βόλου (ΛΕΚΟΒ ), πραγματοποιείται για τέταρτη χρονιά σε συνεργασία, πλέον, με την πανίσχυρη Λέσχη Κλασσικών Αυτοκινήτων Μακεδονίας (ΛΕΚΑΜ), που εγγυάται την τήρηση όλων των προδιαγραφών που προβλέπονται και την υποστήριξη της FIVA, της ΕΟ-ΦΙΛΠΑ, της ΛΕΚΟΒ και του Συλλόγου Κλασσικών Αυτοκινήτων Λάρισας (ΣΚΑΛ).

Πρόκειται για ένα σημαντικό γεγονός για το χώρο της κλασσικής αυτοκίνησης, που έχει ξεπεράσει από την πρώτη στιγμή τα σύνορα της Ελλάδας και συγκεντρώνει κάθε χρόνο το ενδιαφέρον εκατοντάδων Ελληνικών και ξένων πληρωμάτων.

Τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και πολλών Δήμων που αγκαλιάζουν κάθε χρόνο το σπουδαίο αυτό γεγονός και η βαθμολογία του μετρά στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα «ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ» που διοργανώνει η ΕΟ-ΦΙΛΠΑ.

Η εκκίνηση και ο τερματισμός της 1ης μέρας (Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2015) θα γίνει στο Βόλο, ενώ οι διαδρομές που κόβουν την ανάσα θα πραγματοποιηθούν σε όλο το Πήλιο, που θα έχει την τύχη να φιλοξενήσει πανέμορφα κλασσικά αυτοκίνητα-αντίκα, που σπάνια, πλέον, συναντά κανείς στους δρόμους.

Οι διοργανωτές σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τους Δήμους της Μαγνησίας και του Πηλίου, θα έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν τον πολιτισμό τους, τους αρχαιολογικούς χώρους, την ιστορία, τη μυθική Αργώ, τα μοναδικά τοπία, τις ιδιαίτερες γεύσεις του Πηλίου, τα αρωματικά φυτά και βότανα και γενικά το μεγαλείο της περιοχής μας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου