ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Toyota Hilux 2016

toyota-hilux-2016-541950

Φωτογραφίες από το εξωτερικό και το εσωτερικό τμήμα του νέου Toyota Hilux διέρρευσαν στο διαδίκτυο αποκαλύπτοντας τις σχεδιαστικές και όχι μόνο προδιαγραφές του ιδιαίτερα δημοφιλούς στην ελληνική περιφέρεια pick-up.

To μπροστινό τμήμα του αυτοκινήτου ακολουθεί τα σχεδιαστικά του επίσης νέου Toyota Tacoma, παραπέμποντας παράλληλα και σε αμιγώς επιβατικές προτάσεις της ιαπωνικής φίρμας, όπως το γνώριμο στην ελληνική αγορά Toyota RAV.

Αντιθέτως, το πίσω τμήμα οι ιδιαιτερότητες ενός pick-up δεν επέτρεψαν στους σχεδιαστές της Toyota να αλλάξουν σημαντικά τη μέχρι σήμερα γνωστή εικόνα του αυτοκινήτου.

Οι ανασχεδιασμένες ζάντες αλουμινίου, η αύξηση στο μήκος των πίσω θυρών –μιλώντας για την έκδοση double cab- ή ακόμα και οι εξωτερικές καθρέπτες με τα ενσωματωμένα φλας προσδίδουν στο νέο Hilux μια πιο σύγχρονη εικόνα.

Αντιστοίχως, στο εσωτερικός πέρα από τον ανασχεδιασμό των επιμέρους τμημάτων και τις περισσότερο ή λιγότερο εμφανείς εξοπλιστικές αναβαθμίσεις, εντύπωση προκαλεί η παρουσία μιας οθόνης αφής, το μέγεθος της οποίας προσεγγίζει εκείνο ενός tablet.

O νέος κινητήρας diesel, χωρητικότητας 2,4 λίτρων και απόδοσης 150 ίππων, είναι αυτός που θα αποτελέσει τη βασική επιλογή στην γκάμα του ιαπωνικού pick-up, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται και η παρουσία ισχυρότερων συνόλων.

auto.in.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου