AROUND THE WEB

Επικό τρολάρισμα σε οπαδούς του ΠΑΟΚ από ψιλικατζή

επικό-τρολάρισμα-σε-οπαδούς-του-παοκ-α-32584

Απέδειξε πως έχει χιούμορ με λίγες μόνο λέξεις, στο ψιλικατζίδικο που έχει στη Θεσσαλονίκη. Ο λόγος για την ιδιοκτήτη που φρόντισε να πικάρει τους οπαδούς του ΠΑΟΚ για την απώλεια του φετινού πρωταθλήματος.

Πέντε λέξεις λοιπόν του ήταν αρκετές όπως φαίνεται στην επόμενη φωτογραφία. Τα κρουασάν champion ήταν… ότι έπρεπε για να πετύχει το τρολάρισμα, που φυσικά κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Το τρολάρισμα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ

Πάντως ο ΠΑΟΚ πιστοποίησε ότι βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και στη Λεωφόρο. Οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν με 3-0 του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο για την 29η αγωνιστική της Superleague και πανηγύρισαν ένα ιστορικό διπλό, μιας και είναι το πρώτο μετά από το 1-2 τον Δεκέμβριο του 2001.

Οι Θεσσαλονικείς «κλείδωσαν» και μαθηματικά τη δεύτερη θέση που οδηγεί στο Champions League, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πρίγιοβιτς που πέτυχε δύο τέρματα. Από την πλευρά τους, οι «πράσινοι» δικαιούνταν ένα γκολ, αλλά ο εξαιρετικός Πασχαλάκης κράτησε το μηδέν. Να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» φωνάζουν δίκαια για φάουλ του Πέλκα στη φάση του δεύτερου γκολ του ΠΑΟΚ, ενώ περιμένουν να μάθουν την κατάσταση των Λουντ και Κουρμπέλη που αποχώρησαν τραυματίες.

[newsit.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου