AROUND THE WEB

Βραζιλία: Την έθαψαν ζωντανή και πάλευε να βγει

βραζιλία-την-έθαψαν-ζωντανή-και-πάλευ-114761

Μια τραγική όσο φρικιαστική υπόθεση ξετυλίχθηκε στη Βραζιλία. Μια 37χρονη γυναίκα πιστεύεται ότι θάφτηκε ζωντανή από λάθος.

Εμεινε αναίσθητη στο φέρετρο κάτω από τη γη επί 11 ημέρες πριν ανακτήσει τις αισθήσεις της και προσπαθήσει – μάταια – να βγει από τον τάφο.

Οταν η οικογένειά της και συγγενείς τής Rosangela Almeida dos Santos έμαθαν από περίοικους στο νεκροταφείο ότι άκουγαν ουρλιαχτά από τον τάφο της, έτρεξαν και έσπασαν το φέρετρο. Ηταν όμως αργά.

Στο σοκαριστικό βίντεο φαίνεται η στιγμή που ντόπιοι βγάζουν το φέρετρο στο νεκροταφείο Riachao das Neves στη Βραζιλία και αφαιρούν το καπάκι που ήταν σφραγισμένο με καρφιά. Κάποιοι φωνάζουν να καλέσουν ασθενοφόρο και άλλοι αγγίζουν τα άκρα της σχολιάζοντας πόσο ζεστά είναι.

Η 37χρονη κηρύχθηκε νεκρή από το νοσοκομείο στις 28 Ιανουαρίου και την επόμενη μέρα τελέστηκε η κηδεία της.

Άνθρωποι που ζούσαν κοντά στο νεκροταφείο ειδοποίησαν την οικογένειά της 9 με 11 μέρες μετά την κηδεία της γιατί άκουγαν κραυγές και χτυπήματα από τον τάφο.

Το σώμα της ήταν ακόμα ζεστό όταν άνοιξαν το φέρετρο. Είχε βγάλει το βαμβάκι από τα ρουθούνια και τα αυτιά της και είχε τραύματα στα χέρια και το μέτωπο στην προσπάθειά της να απεγκλωβιστεί. Τα καρφιά στο φέρετρο είχαν μετακινηθεί προς τα πάνω και υπήρχε αίμα στο εσωτερικό του.

Η 37χρονη είχε μεταφερθεί με υπερκόπωση στο νοσοκομείο και έμεινε για μια εβδομάδα. Σύμφωνα με το πιστοποιητικό θανάτου της, είχε υποστεί δύο ανακοπές καρδιάς πριν πεθάνει από σηπτικό σοκ. Υπέφερε από μικρή ηλικία από λιποθυμικά επεισόδια και έπαιρνε αντιπηκτικά φάρμακα.

Πηγή: Dailymail

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου