AROUND THE WEB

Οι σφαίρες σταμάτησαν τον κανίβαλο που έτρωγε γυναίκα μπροστά στα μάτια των αστυνομικών

οι-σφαίρες-σταμάτησαν-τον-κανίβαλο-πο-306294

Στο νοσοκομείο κατέληξε ο Νοτιοαφρικανός κανίβαλος, ο οποίος δέχθηκε καταιγισμό πυρών από αστυνομικούς που του φώναζαν να σταματήσει να τρώει το θύμα του.

Ο Αφιουέ Μαπεκούλα, 23 ετών, φέρεται να αποκεφάλισε την 35χρονη Μασούμπα στη Νότια Αφρική, στις 9 Σεπτεμβρίου. Οι αστυνομικοί βρήκαν τον κανίβαλο να τρώει την ωμή σάρκα του θύματός του. Έδωσαν εντολή να σταματήσει, αλλά ο 23χρονος τους αγνόησε. Οι αστυνομικοί άνοιξαν τελικά πυρ όταν τους επιτέθηκε με μαχαίρι. Οι σφαίρες τραυμάτισαν τον 23χρονο στο χέρι, στο πόδι και στο στομάχι.

Η μητέρα της άτυχης 35χρονης ήταν αυτή που ειδοποίησε τις αρχές όταν έγινε μάρτυρας του ανατριχιαστικού εγκλήματος.

Ο δράστης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και πέθανε λίγες ημέρες αργότερα, στις 12 Σεπτεμβρίου. «Δεν μεγάλωσα ποτέ έναν γιο όπως αυτόν. Ποτέ δεν το περίμενα αυτό», δήλωσε η συντετριμμένη μητέρα του. Γείτονες ανέφεραν ότι έκανε δουλειές όταν επιτέθηκε στην 35χρονη.

«Της έκοψε τον λαιμό. Όταν η μητέρα του είδε τι συμβαίνει, έτρεξε και κάλεσε την αστυνομία. Όταν έφτασαν έτρωγε το πρόσωπό της. Τον διέταξαν να σταματήσει και να παραδοθεί. Τους επιτέθηκε με μαχαίρι και τον πυροβόλησαν», δήλωσε γείτονάς του.

Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό κανιβαλισμού στη Νότια Αφρική τις τελευταίες τρεις εβδομάδες καθώς είχε προηγηθεί η σύλληψη έξι ανδρών με την κατηγορία ότι αρχικά βίασαν και στη συνέχεια έφαγαν μια γυναίκα.

athensvoice.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου