AROUND THE WEB

Αμερικανός ράπερ …τα βλέπει όλα διπλά εξαιτίας της έκλειψης ηλίου

αμερικανός-ράπερ-τα-βλέπει-όλα-διπλά-341887

Σε ματαίωση των συναυλιών του αναγκάστηκε ο 22χρονος αμερικανός ράπερ Τζόι Μπάντα$$ από του Μπρούκλιν, αφού αγνόησε τις προειδοποιήσεις των ειδικών και θαύμασε την έκλειψη ηλίου δια γυμνών οφθαλμών, με αποτέλεσμα να τα …βλέπει όλα διπλά!

Αγνοώντας τους επιστήμονες ο Μπάντα$$ μοιράστηκε μάλιστα την εμπειρία του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Αυτή δεν είναι η πρώτη έκλειψη ηλίου και είμαι σίγουρος ότι οι πρόγονοί μας δεν είχαν φανταχτερά γυαλιά. Επίσης (είμαι) αρκετά βέβαιος ότι δεν τυφλώθηκαν όλοι», έγραψε στο Twitter.

Λίγο αργότερα, ωστόσο, έγραψε επίσης ότι βλέπει …διπλά και σε διαφορετικά χρώματα και ότι οι τρεις συναυλίες που επρόκειτο να δώσει -στο Κλίβελαντ, στο Σικάγο και στο Τορόντο- ματαιώθηκαν εξαιτίας «απρόβλεπτων συνθηκών» αφήνοντας να εννοηθεί ότι γι αυτό ευθύνεται η όρασή του.

Ο ράπερ, το τελευταίο άλμπουμ του οποίου τιτλοφορείται “All-Amerikkkan Bada$$” και πραγματεύεται θέματα που αντιμετωπίζουν οι ΗΠΑ, όπως ο ρατσισμός ή οι μαζικές φυλακίσεις, δεν ήταν ο μόνος τολμηρός που κοίταξε την έκλειψη ηλίου με γυμνά μάτια.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, έκανε και εκείνος το ίδιο όταν οι κάμερες στράφηκαν πάνω του αλλά για λίγα μονάχα λεπτά και έτσι δεν ανέφερε προβλήματα στην όρασή του.

ΑΠΕ-ΜΠΕ, in.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου