AROUND THE WEB

Αεροσυνοδός σπάει μπουκάλι κρασί σε κεφάλι επιβάτη

αεροσυνοδός-σπάει-μπουκάλι-κρασί-σε-κ-401250

Αεροσυνοδός χτυπά με ένα μπουκάλι κρασί κεφάλι επιβάτη ο οποίος όρμησε προς την έξοδο κινδύνου προσπαθώντας να την ανοίξει. Αυτό συνέβη σε πτήση της αμερικανικής εταιρείας, Delta Air Lines, η οποία εκτελούσε το δρομολόγιο Σιάτλ-Πεκίνο.

Ο μόλις 23 ετών Joseph Daniel Hudek IV, από τη Φλόριντα των ΗΠΑ σύμφωνα με την αναφορά του FBI καθόταν στην πρώτη σειρά στην διακεκριμένη θέση του αεροσκάφους. Λίγο πριν την απογείωση ζήτησε μία μπύρα ενώ δεν ξαναήπιε αλκοόλ κατά τη διάρκεια της πτήσης. Έχοντας ήδη περάσει μία ώρα από την απογείωση και ενώ το αεροσκάφος βρισκόταν πλέον πάνω από τον Ειρηνικό Ωκεανό, ο 23χρονος επισκέφθηκε την τουαλέτα. Σύμφωνα με την αναφορά, ο 23χρονος μπήκε στην τουαλέτα, βγήκε, έκανε μία ερώτηση στην αεροσυνοδό και ξαναμπήκε μέσα. Βγαίνοντας ξανά όρμησε προς την έξοδο κινδύνου, άρπαξε το χερούλι και προσπαθούσε με μανία να ανοίξει την πόρτα. Οι αεροσυνοδοί με τη βοήθεια επιβατών προσπάθησαν να απομακρύνουν τον νεαρό από την πόρτα. Ωστόσο, ο 23χρονος έριξε μπουνιά σε μία από τις δύο αεροσυνοδούς. Στην προσπάθεια να μην ανοίξει την πόρτα ο 23χρονος αεροσυνοδός άρπαξε δύο μπουκάλια κόκκινο κρασί σπάζοντας το ένα στο κεφάλι του νεαρού.

Τότε, ο 23χρονος γύρισε και φώναξε «Ξέρετε ποιος είμαι εγώ;». Λίγη ώρα αργότερα και με τη βοήθεια περισσότερων επιβατών ο 23χρονος ακινητοποιήθηκε.

Αυτή τη στιγμή, ο κ. Hydek αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και 20 έτη για παρεμπόδιση του έργου του ιπτάμενου προσωπικού πολιτικής αεροπορίας και έως και 250.000 δολάρια πρόστιμο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου