AROUND THE WEB

Γυναίκα στην Αφρική βρέθηκε ζωντανή στο ψυγείο του νεκροτομείου

γυναίκα-στην-αφρική-βρέθηκε-ζωντανή-σ-775322

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται μια γυναίκα από την Αφρική προκειμένου να ανακάμψει μετά το σοκ που υπέστη ο οργανισμός της αφού η ίδια βρισκόταν στο ψυγείο ενός νεκροτομείου για ώρες όταν τελικά αποκαλύφθηκε πως είναι ζωντανή.

Το περιστατικό συνέβη στην επαρχία Gauteng. Οι γιατροί κατέληξαν στο συμπέρασμα πως η γυναίκα είναι νεκρή έπειτα από τροχαίο δυστύχημα το οποίο υπέστη. Οι τραυματιοφορείς που την παρέλαβαν δήλωσαν πως «δεν έδειχνε κανένα σημάδι ζωής».

Όταν όμως ένας υπάλληλος του νοσοκομείου μετέβη στο ψυγείο του νεκροτομείου για να ελέγξει το σώμα της, διαπίστωσε με τεράστια έκπληξη πως η γυναίκα αναπνέει. Ο υπάλληλος επιβεβαίωσε στο BBC πως η ίδια αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε θεραπεία σε ένα νοσοκομείο ανατολικά του Γιοχάνεσμπουργκ.

Μέλος της οικογένειας της άτυχης γυναίκας εξαπέλυσε πυρά στους υπεύθυνους ενώ διευκρίνισε πως οι συγγενείς χρειάζονται απαντήσεις. Ο άνδρας τόνισε επίσης πως η οικογένεια είναι σε κατάσταση σοκ.

Ο επικεφαλής του προσωπικού που βρισκόταν στο ασθενοφόρο που παρέλαβε τη γυναίκα εξήγησε πως το ατυχές συμβάν δεν οφείλεται στην κακή εκπαίδευση των υπαλλήλων, ενώ συμπλήρωσε πως δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος «ξυπνά» μετά το θάνατό του.

Τον Ιανουάριο ένας κρατούμενος σε μια φυλακή στην επαρχία των Αστουριών στην Ισπανία ανέκτησε τη συνείδησή του ενώ είχε πάλι διαγνωστεί ο θάνατός του. Τρεις γιατροί είχαν υπογράψει γι’αυτό.

Το 2016 ένα άλλο θύμα τροχαίου δυστυχήματος διαγνώστηκε νεκρό ενώ μια μέρα μετά οι γιατροί τον είδαν να αναπνέει. Πέντε ώρες μετά κατέληξε.

HuffPost Greece

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου