AROUND THE WEB

Η μικρή μαϊμού που προσπαθεί να κλέψει ένα μπέργκερ (vid)

η-μικρή-μαϊμού-που-προσπαθεί-να-κλέψει-271970

Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τις μαϊμούδες να τρώνε μπανάνες ή άλλα φρούτα. Αυτή, όμως, η μικρή μαϊμού, που ζει σε ένα πάρκο της Αφρικής, αποφάσισε να δοκιμάσει ένα μισοτελειωμένο μπέργκερ.

Το πρόβλημα όμως προέκυψε όταν η μαϊμού δεν κατάφερνε να πιάσει το αντικείμενο του πόθου της.

Τις εικόνες, που έγιναν viral, κατέγραψε ο Πίτερ Κοέν όταν είχε πάει για πάει για ψαροντούφεκο, στο ακρωτήριο Vidal. Μικρές μαϊμούδες περιτριγύρισαν το αυτοκίνητό του κα μια από αυτές ανέβηκε στο ταμπλό του αυτοκινήτου και προσπαθούσε με κάθε τρόπο να πιάσει ένα μισοτελειωμένο μπέργκερπου είχε αφήσει βιαστικά πίσω από το τζάμι ο 37χρονος, ο οποίος είχε βγει για να απαντήσει σε ένα τηλεφώνημα.

Το μικρό και ζωηρό ζώο έδειξε μεγάλο ζήλο, θέλοντας να φτάσει το ζουμερό μπιφτέκι με το αφράτο ψωμί, ωστόσο δεν τα κατάφερνε. Ο Πίτερ μπήκε στο αυτοκίνητο και είδε την μικρή μαϊμού να γρατσουνάει το τζάμι του έβγαλε την κάμερα και κατέγραψε την αποτυχημένη προσπάθεια της μαϊμούς.

Ο ίδιος, είπε ότι η εικόνα αυτή τον έκανε να γελάσει πολύ, ωστόσο δεν μάθαμε εάν τελικά η μικρή μαϊμού ανταμείφθηκε με μια μικρή δοκιμή μπέργκερ.

CNN Greece

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου