Αυτή η γυναίκα καπνίζει άνετη στο αεροπλάνο! Δεν θα πιστέψετε τι επαγγέλλεται!

Τελευταία ενημέρωση: 2017-07-02, 02:35:40
Αυτή η γυναίκα καπνίζει άνετη στο αεροπλάνο! Δεν θα πιστέψετε τι επαγγέλλεται!

Από κανόνες δεν... χαμπαριάζει! Η γυναίκα του βίντεο αδιαφορεί για τους κανόνες στο αεροπλάνο και ανάβει τσιγάρο εν ώρα πτήσης!

Ένας από τους πιο σημαντικούς κανόνες στο αεροπλάνο είναι ότι (φυσικά) απαγορεύεται το κάπνισμα. Η γυναίκα του παρακάτω βίντεο δεν φαίνεται να ακολούθησε τον κανόνα αυτόν, όσο ρητός και κατηγορηματικός και αν είναι...

Άγνωστος καταγράφει τη γυναίκα να ανάβει άνετα ένα τσιγάρο και να το φουμάρει δίπλα στους επιβάτες σαν να μην την νοιάζει τίποτα. Όταν ο διπλανός της το συνειδητοποίησε, έμεινε με το στόμα ανοιχτό και κάλεσε την αεροσυνοδό να βάλει μια τάξη.

Μόλις η γυναίκα αντιλήφθηκε ότι ερχόταν προς το μέρος της η αεροσυνοδός, τότε αυτή αμέσως έβαλε κάπου δίπλα το τσιγάρο και μάλιστα κατηγόρησε τον διπλανό της! Όταν μάλιστα την προειδοποίησε ότι η αστυνομία την περιμένει μόλις προσγειωθεί το αεροπλάνο, εκείνη απάντησε: "Το ξέρω ήδη!"

Το αποκορύφωμα είναι ότι η γυναίκα αυτή με το όνομα Karen Halnon είναι καθηγήτρια Κοινωνιολογίας και διδάσκει στο Πανεπιστήμιο Penstate τρόπους καλής συμπεριφοράς στους φοιτητές της!

Δείτε το βίντεο:


newsit.gr

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
8
=