Βρήκε μετά από 8 χρόνια το κλεμμένο πορτοφόλι της (video)

Τελευταία ενημέρωση: 2017-05-07, 20:09:14
Βρήκε μετά από 8 χρόνια το κλεμμένο πορτοφόλι της (video)

Απίστευτο και όμως αληθινό: Βρήκε άθικτο το πορτοφόλι που της είχαν κλέψει πριν από 8 χρόνια μέσα από το αυτοκίνητο της.

Η αμερικανίδα Courtney Connolly βρήκε οκτώ χρόνια μετά το πορτοφόλι που της είχαν κλέψει το 2009 από το αυτοκίνητο που είχε παρκάρει στο πάρκινγκ της νοσοκομειακής σχολής στην οποία τότε σπούδαζε.

Όταν τελείωσε το μάθημα και γύρισε στο αυτοκίνητό της ανακάλυψε ότι ως διά μαγείας έλειπε το πορτοφόλι της.

Η στενοχώρια της ήταν μεγάλη αφού είχε όλα τα προσωπικά αντικείμενα που είχε ανάγκη, όπως ταυτότητα, δίπλωμα αυτοκινήτου, πιστωτικές κάρτες αλλά και 140 δολάρια που τα κρατούσε για να παρακολουθήσει ένα σεμινάριο, που την ενδιέφερε πολύ.

Αφού έψαξε παντού, η Courtney τα παράτησε και απογοητεύτηκε που έχασε την ευκαιρία να πάει στο σεμινάριο.

Οκτώ χρόνια μετά ένας... καλός Σαμαρείτης βρήκε το πορτοφόλι και το επέστρεψε στις τοπικές αρχές. Μπορεί η ίδια να μην είχε δηλώσει τότε την απώλεια του πορτοφολιού, ωστόσο ήταν πολύ εύκολο  για τους αστυνομικούς να βρουν σε ποιον ανήκει.

"Όταν με πήραν τηλέφωνο ότι βρήκαν το πορτοφόλι μου, τα έχασα τελείως! Δεν περίμενα με τίποτα να βρεθεί και στην αρχή κιόλας δεν θυμόμουν καν για τι πράγμα μιλάνε! Έχουν περάσει 8 χρόνια και παίρνω πίσω το πορτοφόλι και τα λεφτά που νόμιζα ότι είχαν κάνει...φτερά!", δήλωσε η Courtney στις κάμερες του Abc.

Και το περίεργο της όλης υπόθεσης δεν είναι αυτό, αλλά ότι μέσα στο πορτοφόλι της, πέρα από τα 140 δολάρια, είχε ακόμη ένα ευρώ!

 

 

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
7
=