Το...προκλητικό φόρεμα που προκάλεσε την αποβολή 12χρονης

Τελευταία ενημέρωση: 2017-05-02, 20:26:33
Το...προκλητικό φόρεμα που προκάλεσε την αποβολή 12χρονης

Η φωτογραφία από το φόρεμα του κοριτσιού δημοσιεύτηκε στο Facebook και διαμοιράστηκε με μεγάλη ταχύτητα από τους χρήστες, οι οποίοι δήλωσαν εξοργισμένοι

Θύελλα αντιδράσεων ακόμα και από πολιτικούς της Μαλαισίας έχει προκαλέσει η απόφαση των διοργανωτών ενός σκακιστικού τουρνουά να αποβάλουν ένα 12χρονο κοριτσάκι, εξαιτίας των ρούχων που φορούσε.

Σύμφωνα με τον προπονητή του κοριτσιού, ένας υπεύθυνος χαρακτήρισε το φόρεμα που φορούσε και το οποίο ήταν πάνω από το γόνατο ως «πολύ αποπλανητικό».

Η φωτογραφία από το φόρεμα του κοριτσιού δημοσιεύτηκε στο Facebook και διαμοιράστηκε με μεγάλη ταχύτητα από τους χρήστες, οι οποίοι δήλωσαν εξοργισμένοι. 

Η ομοσπονδία σκακιού της Μαλαισίας ανέφερε σε τοπικά μέσα ότι ερευνά την καταγγελία. 

Το περιστατικό συνέβη τον περασμένη μήνα, κατά τη διάρκεια του σχολικού πρωταθλήματος σε μία πόλη, νότια της Κουάλα Λουμπούρ. 

Ο προπονητής του κοριτσιού, σε ένα μακροσκελές κείμενο που δημοσίευσε στο Facebook ανέφερε ότι ένας διαιτητής διέκοψε το παιχνίδι της 12χρονης και της είπε ότι παραβίασε τους κανόνες ένδυσης της διοργάνωσης. 

Βουλευτές εξέφρασαν την οργή τους και άσκησαν κριτική στους διοργανωτές, ενώ ο προπονητής ανέφερε ότι το κορίτσι είναι πολύ αναστατωμένο και νιώθει ντροπή για το συμβάν. 

Όπως αναφέρει, οι διοργανωτές της είπαν ότι μπορούσε να αγοράσει παντελόνι ώστε να αγωνιστεί την επόμενη ημέρα, αλλά τα μαγαζιά είχαν ήδη κλείσει κι έτσι αποκλείστηκε από τη διοργάνωση.

protothema.gr

 

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
3
=