Μητέρα εξακολουθεί να θηλάζει την 6 ετών κόρη της

Τελευταία ενημέρωση: 2017-02-05, 07:26:37
Μητέρα εξακολουθεί να θηλάζει την 6 ετών κόρη της

Η εξι ετών κόρη της Denise Sumpter, Belle εξακολουθεί να θηλάζει και η Denise λέει ότι θα συνεχίσει να το κάνει μέχρι η Belle να αποφασίσει ότι ήρθε η ώρα να σταματήσει.

“Θα θηλάζω την Belle όσο το ζητάει” είπε η 44 ετών μητέρα στην Daily Mail.

Η Belle δεν παίρνει αποκλειστικά το γάλα της Denise. Μερικές φορές και ο 18 μηνών αδελφός της, Beau θηλάζει.

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι περίεργο σχετικά με αυτό. Ταΐζω τα δύο παιδιά σύμφωνα με την ζήτηση, όποτε το θέλουν», λέει η Ντενίζ.

Η Ντενίζ είναι διδακτορική φοιτήτρια, σπουδάζει αρχαία επιστήμη στο Λονδίνο και θεωρεί ότι το μητρικό γάλα είναι αυτό που κάνει τα παιδιά της εύρωστα.

“Τα παιδιά μου ήταν λίγο άρρωστα. Ο Beau δεν ήταν καλά μια μέρα, όμως επειδή ακόμα τον θηλάζω, ήταν καλύτερα σε 24 ώρες. Κάτι παρόμοιο συνέβη και στην Belle. Αν είναι αναστατωμένοι τους ηρεμεί και τους βοηθά να κοιμηθούν”, αναφέρει.

Μερικές φορές και ο 18 μηνών αδελφός της, Beau θηλάζει.

Αν και δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι το μητρικό γάλα θεράπευσε τη ασθένεια του γιού της, το μητρικό γάλα σύμφωνα με την Αμερικανική Ακαδημία Παιδιατρικής είναι το καλύτερο και τα οφέλη για την μητέρα και το παιδί πολλά, όμως δεν συμφωνούν όλοι με την απόφαση της Denise να θηλάζει για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.

Δεν συμφωνούν όλοι με την απόφαση της Denise να θηλάζει για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο θηλασμός θα γίνει λόγος για παράξενα σχόλια από συγγενείς. Η ίδια λέει: “Νομίζω ότι οι άνθρωποι δεν γνωρίζουν. Είμαι σίγουρη για την απόφασή μου, επιτρέψτε μου να προχωρήσω με αυτή.”

Έχει αναφερθεί ότι η Belle αναπτύσσει μια επιβλαβή εξάρτηση από την μητέρα.

“Οι άνθρωποι σκέφτονται ότι ο θηλασμός θα ανακόψει την εμπιστοσύνη στον εαυτόν της Belle. Αλλά είναι εξαιρετικά ανεξάρτητη” είπε στην Daily Mail. ” Οι δάσκαλοί της λένε ότι είναι ώριμη για την ηλικία της. Αν με ρωτούσατε πριν από πέντε χρόνια, ποτέ δεν θα πίστευα ότι θα εξακολουθούσα να θηλάζω την Belle. Ωστόσο αποδείχθηκε ότι ήταν ένα από τα καλύτερα πράγματα που θα μπορούσα να έχω κάνει για την οικογένειά μου”.

Η Denise λέει ότι η κόρη της αντιλαμβάνεται ότι δεν είναι ο κανόνας. Σύμφωνα με την Daily Mail αυτό είναι το μεγαλύτερο παιδί που εξακολουθεί να θηλάζει στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ωστόσο για την Belle όλα είναι φυσιολογικά. Προσποιείται ακόμη ότι θηλάζει τις κούκλες της.

Η Denise λέει ότι η κόρη της αντιλαμβάνεται ότι δεν είναι ο κανόνας.

“Όταν η Belle σταματήσει θα είμαι λυπημένη αλλά είναι μια φυσική εξέλιξη. Έχω την εντύπωση ότι δεν θα πρέπει ο θηλασμός να γίνεται για πολύ μεγαλύτερο διάστημα. Αλλά μπορεί να πάρει το χρόνο της.”

Και όσο για το γιό της η Denise προτίθεται να τον θηλάσει όσο και την Belle υπό την προϋπόθεση ότι το θέλει.”Τις προάλλες σε έναν παιδότοπο ο Beau πήρε ένα μπουκάλι θηλασμού για παιχνίδι και δεν είχε ιδέα τι ήταν. Ήμουν περήφανη  για αυτό”.

 

 

womantoc.gr

 

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
1
=