AROUND THE WEB

Σουηδός αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα επειδή… αερίστηκε

σουηδός-αποβλήθηκε-με-κόκκινη-κάρτα-ε-827039

Τα ευτράπελα που συμβαίνουν σχεδόν σε εβδομαδιαία βάση στα ποδοσφαιρικά γήπεδα ανά τον κόσμο είναι σχεδόν αμέτρητα, όμως αυτό που έγινε σε ερασιτεχνικό αγώνα στη Σουηδία, απλά το… τερμάτισε.

Συγκεκριμένα, ο διαιτητής του αγώνα ανάμεσα στη Γιάρνα και την Περσχάγκεν απέβαλε ποδοσφαιριστή των φιλοξενούμενων Άνταμ Λιούνγκβιστ επειδή… αερίστηκε στον αγωνιστικό χώρο!

Ο 25χρονος αμυντικός θεωρήθηκε ότι ήθελε να προκαλέσει τον αντίπαλό του Κρίστοφερ Λίντε που βρισκόταν λίγα μέτρα μακριά του και έτσι ο διαιτητής τον απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Για μερικούς ήταν το «θύμα» και για άλλους ο «θύτης» της υπόθεσης, όμως, ο ίδιος δήλωσε στο «lt.se» πως: «Με πονούσε το στομάχι μου και απλά αφέθηκα. Έλαβα την δεύτερη κίτρινη κάρτα και μετά την κόκκινη. Ναι, σοκαρίστηκα, ήταν το πιο περίεργο πράγμα που έχω βιώσει στο ποδόσφαιρο. Ρώτησα τον διαιτητή ’’Τι έκανα; Απαγορεύεται να ξαλαφρώσω λιγάκι;’’. ’’Ναι’’ μου απάντησε! Δεν μπόρεσα να καταλάβω, αλλά μάλλον πίστεψε ότι το έκανα σκόπιμα προς το μέρος του αντιπάλου μου. Όμως, δεν συνέβη κάτι τέτοιο».

Από την άλλη, ο Λίντε, είπε στην ίδια εφημερίδα: «Στεκόμουν σε απόσταση από τον Λιούνγκβιστ αλλά άκουσα ξεκάθαρα τον θόρυβο. Ήταν το πιο περίεργο πράγμα που έχω δει ποτέ στο γήπεδο και ας παίζω ποδόσφαιρο απ’ όταν ήμουν 8 χρονών».

Όσο για τον διαιτητή της αναμέτρησης Ντάνι Κάκο (σ.σ. απλή συνωνυμία με τον Έλληνα πρώην διαιτητή Τάσο Κάκο) επιβεβαίωσε ότι ο Λιούνγκβιστ αποβλήθηκε επειδή «αερίστηκε»: «Το εξέλαβα ως μια σκόπιμη πρόκληση. Το έκανε επίτηδες και ήταν απρεπές. Οπότε, πήρε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε δικαιολογημένα».

Αξίζει να αναφερθεί πως ο συγκεκριμένος διαιτητής στο παρελθόν είχε αποβάλει και άλλο ποδοσφαιριστή επειδή κατούρησε στην άκρη του αγωνιστικού χώρου.

Newsroom ΔΟΛ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου